Ömer Faruk Pala: "Kimseye Açıktan Desteğim Yok"

Haberler / Özel Haber

Ömer Faruk Pala: Kimseye Açıktan Desteğim Yok

Geçtiğimiz gün Emirdağ’ın Yaşam Platformu www.emirdag.gen.tr’ye çok özel açıklamalarda bulunan Emirdağ eski belediye başkanı Ömer Faruk Pala basına yansıyan ve AKP’nin Emirdağ Belediye Başkan adayı Cengiz Pala’yı desteklediği ile ilgili habere tepki gösterdi ve cevap verdi:” Söz konusu fotoğrafı çektim ama demeç vermedim. Sol kökenli bir partiden seçilmiş bir belediye başkanına yapılmaması gerekiyor.”dedi.
“Geçen gün basına yansıyan bir fotoğrafta Cengiz Pala ismini desteklediğiniz yazıldı. Bu doğru mu?” sorusuna Ömer Faruk Pala şu cevabı verdi:
Ömer Faruk Pala: “Efendim, o büro benim. İstediğim zaman giderim. Gittiğimde bürodan çıkarken bir arkadaş fotoğraf çekti. İyi niyetiyle foto çekti. Ama bir demeç vermedim. Benim ismimi kullanmış oluyorlar; ama ben Mehmet Pala ile de aynı pozu veririm. Sol kökenli bir partiden seçilmiş bir belediye başkanına yapılmaması gerekiyor. Ama yapmış ne diyelim! Kimseye açıktan desteğim yok, ikisini de seviyoruz. Emirdağ’a kim hizmet verecekse o gelsin.” dedi.

  • Güncelleme: 09.02.2009 00:04
  • Okunma: 5598

Yorumlar (16)Yorum Yap

  • Hüseyin Cahit PALA

    29 mart 2009 yerel seçimlerin öncelikle memleketimiz Emirdağ ve vatanımız sathında hayırlı olmasını dilerim. Bu vesile ile tüm adaylara başkanlık yarışında başarılar dilerim. Diğer katılımcı arkadaşların yorumlarınada kısaca gözatma olanağı buldum. Elbette doğru, düzgün, bilinçli ve yüreğinde vatanseverlik olan hertürlü düşünceye, yoruma saygımız var.
    Günümüz Türkiye'sinde çoğu televole basını olmak kaydıyla bir süre aslı astarı olamayan haberleri okuyor yada muhatap oluyoruz.
    Şimdi gelelim başkanlık konusuna. Sülalemizden iki tane aday var. Belki doğrusu sülale içerisinde konuyu irdeleyip tek aday çıkmasıydı. Ancak demokrasinin gereği herkes fikrinde ve zikrinde hür olamsı sebebiyle iki adayımız çıkmıştır. Şimdi Eski Belediye Başkanı Sn. Ömer Faruk PALA nın kimi destekleyeceği gibi yorumlar yapılmış olup yukardada belirttiğim gibi ve kendisininde ifade ettiği gibi herhangi beyanatı olmamasına rağmen varmış gibi haberler yapılmıştır. Biz aile olarak kan bağımız nedeniyle her iki adayımızada aynı yakınlıkta ve aynı uzaklıkta olmalıyız. Eğer yorumcu arkadaşlar bu konu ile ilgili yorum yaparken öncelikle empati yapmalarını öneririm. Size kısaca bir filmden bahsetmek isterim. Filmin adı 'the choice of sophia' yani 'Sofi'nin seçimi'.
    Hitler Almanyasında nazilerin sofinin çocuklarından birisini alacaklar ve başka bir esir kampına yerleştirecekler. Tabi durumda malum. Sofi'nin 1 kız ve 1 erkek çoğcuğu var ve birisini seçmek zorunda. Sorum şu siz Sofi'nin yerinde olsaydınız hangisini seçer nazilere verirdiniz?. Açıkcası ben bunun cevabını veremedim.
    Biz aile olarak Ulu Önderimiz Yüce Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ümüzün izinde ilelebet yürümeye devam edeceğiz.
    Saygılarımla

  • hakkı

    Palalardan Mehmete FULL DESTEK
    No KÖSTEK

    Palalardan cengize NO DESTEK
    FULL KÖSTEK

    :D :D :D :D

  • hayri

    :-* :-*



    DURMAK YOK YALANA DEVAM

    :D :D :D :D :D

  • çelik

    29 martda akp e 29 oy fazlamı gelir acaba :P ama yeter !!!! o kadarda alsın palalar vermıyor tepe vermıor kardesim hakketten fazla oldu :sad:

    amma belki bolvadine alış veriş için yolladığı garib emirdağlılardan 29 oy alır :lol: :lol: :lol: :lol: :D :lol: :lol: :lol: :lol:

  • abbasoğlu

    Chp & Mhp Durmak YOK YOLA DEVAM belediye gözüktü


    akp = kömüre devm kapı gözüktü

  • cengiz

    cengiz bilete chp belediyeye

  • chp

    gecen ki yaziyii yazanlarin yalanlari ortaya ciktii
    akp heryerde kendini eleverdii yalanlarla yolacilmasin akp şimdi bu yalani yazan ilerde ne yazar ne yapar beli olmaz. biz yinede dürüs olani destekliyelim yanii CHP MEHMET PALA OYLAR CHP YEE EVET

  • chp

    süper aciklama işte osman yürük sen güven pala ailesine ne derse o lur mehmet diyolar o kazanacak

  • abbas

    emirdagin haline bak yarabbi.

  • halk

    vallah halkpartili olrak ömer palayıda tanıyan birisi olarak zaten o haberin yalan haber oldugunu anlamıstım ve gercek yuz cıktı helal sana ömer pala senın açıklama yapmadıgım demen yeter...gelmeden yalanlarla akıl celmeyle baskan olmaz her akşam aday olunca emrdağlıların evlerınde cacık yıyecem ayram ıcecem deme ile olmaz hangi esnafı dükkanından başın dik ayrındın bea ...

    abi seçim chp ile mhp arasında gider !!!

    cengiz sende zaman geçmeden muhtarlıga koy =)

  • akpli

    cengiz sen yalanla dolanla kazanamassın cekılde barı baska aday cıkartalım hiç aday çıkartmassak daha fark yiyecez yaaaa....

    yalan dolanla olmaz !!!!!ÇEKİL!!!!!

  • erdem pala

    eger palalardan desteklenecek varsa mehmet paladır baskanda bunu dıle getırıyor palalar mehmet palanın yanındadır bızı en ıyı o temsıl eder.

  • OSMAN YÜRÜK

    ÖMER PALA SIZI TANIDIGIM ICIN BUNU SIZDEN BEKLEMEZDIM.AMA SIMDI DOGRUYU YAPTINIZ. O YALAN YAZANI VE ATALARINIZIN KEMIKLERINI SIZLATMADINIZ. ONLAR ATATURK'ÜN SILAH ARKADASLARI. ATATURK'ÜN PARTISINI YIKMAK ICIN SIZIN SÜLALE AKP'YI DESTEKLEMEZ.HERKES BUNU BILIYOR.BEN BILE INANAMADIM.NASIL OLURDA BASIN KARSISINDA ÖMER PALA BU SÖZLERI SÖYLER. AKP GIBI BIR PARTI; ATATÜRK'ÜN VE CUMHURIYETIN TÜM ILKELERININ KARSISINDA BIR PARTIDEN PALA SÜLALESINDEN BIR FERT ADAY OLUYOR. EMIRDAG'LILAR GÜNLERDIR BU FISILTIYI KONUSUYOR. AMA MEHMET PALA VE SIZ YILLARCA BU PARTIYE HIZMET ETTINIZ. MEHMET PALA; PALA SÜLALESININ BU BAYRAK YARISINDA SIMDIKI NEFERI. SIZIN SECIMINIZI HATIRLIYORUM. MEHMET PALA O ZAMANLAR GENC BIR DELIKANLI IDI. VE HER GÖREVI GECE SABAHA KADAR YERINE GETIRIYORDU. PALA SOYADINI TASIYORDU. ONUN ICIN BU IKISEY IFADE EDIYORDU. MEHMET PALA'NIN O GÜNKÜ IDEALI; HEM ATATURK'ÜN SILAH ARKADASI DEDELERININ MEZARDA RAHAT UYUMALARI ICIN HEMDE ÖMER PALA'NIN SECIMI KAZANMASI. BU CALISMALAR SIZDE BILIYORSUNUZ SON GÜNE KADAR SABAHLARA KADAR SÜRDÜ. ANKARA'DAN DAHI BIZZAT ERDAL INÖNÜ VE KENDI PARTI MECLISINDEN KISILERIN DESTEKLEMESIYLE; ÖZAL'I O SASALI DÖNEMDE YIKAN TEK YER OLMA ÖZELLIGINIDE KAZANDI. SIMDIDE SASAALI BIR AKP RÜZGARINIDA YIKACAK KISI YINE PALA SÜLALESININ BIR FERDI OLAN MEHMET PALA OLACAK. TARIH TEKERRÜRDEN IBARETTIR. BU DA EMIRDAG TARIHINE GECECEKTIR. BU EMIRDAG'IN MAKÜS TALIHIDIR. BU YILLARDIR BÖYLE OLMUSTUR. MEHMET PALA 2 YIL ÖNCESINDEN CIKMIS ; DIK DURMUS CIZGISINDEN BIR SANTIM GERI ADIM ATMAMMIS VE HODRI MEYDAN DIYEREK, KENDISINE OLAN GÜVENINI ORTAYA KOYMUSTUR. PARAYA IHTIYACI YOKTUR. SECMENLER ARASINDA EN GELIRI YÜKSEK KISI MEHMET PALADIR. MEHMET PALA BU SECIMI FARKLI KAZANACAKTIR.

  • kenan

    amcası bıle yıgenıne ınanmıyorkı yalanlıyor.emırdag halkı nasıl ınanıp oy versın cengız pala aıledende destek yok senın yerınde kımse olmak ıstemez..

  • Hakan Çelik

    Büyük başkan Ömer Pala gereken cevabı vermiştir.

    Onu bu işe sokmak isteyip de eline yüzüne bulaştıran AKP'li aday olmuştur.

  • Hasan Veli

    Buyur Buradan Yak !

    İşte siyaset başladı.Siyasette yalanım yok diyenlere duyrulur.

    Tebrikler.Güzel bir gazetecilik örneği. Vatandaş buna gereken cevabı 29 Mart'ta verecektir.