Türk Milletine Zarar Veren Zibidiler

Köşe Yazıları / Şerife Özdemir

Her etkinlikte, her yürüyüşte, her milli davada birliktelik arayanların ve bu topluma doğruları yansıtmaya çalışanların önünü kesmeye uğraşan zibidiler arsızlıklarına devam ediyor....

Evet, Azeri Türk Kadınlar Birliğinin Avrupa temsilciliğini yapan ben Şerife Özdemir Yavaş´ım. Ve bundan gurur duyuyorum. Emirdağ´lıyım bundan da gurur duyuyorum. Ne mutlu Türk´üm diyene sözünü göğsümü gere gere söyleyebiliyorum, bunun için de gururluyum.

Bizleri yıpratmak isteyenlerin hep aynı saflardan gelmesi ise hazımsızlıktan ve mevcut statülerinin bozulmasından duydukları rahatsızlıktan başka bir şey değildir.

İnternet mevcut oldu olalı mertlik bozuldu mu dersiniz?

İnterneti ve haber sitelerini kalkan olarak kullanan zibidilerde çoğaldı.
Karşı karşıya gelince süt dökmüş kediye dönenler bilgisayarlarının arkasında kudurmuş kediye dönüyorlar.

Azerbaycan ve Türk dünyası için mücadele veriyorum. Sonuna kadar da bumücadeleyi vereceğim. Eğer bu koca dağa Türklük adına bir taşkoyabiliyorsam ne mutlu bana...

Düzeysiz eleştiri yapan ve o düzeysiz eleştirenleri savunan kişilerin toplumda nasıl bir ünvana sahip olduğu da aşikadır.

Utanacakları yerde yüzleri kızarmadan hala birilerine bulaşanların ar damarının çatladığı su götürmez bir gerçektir!

Beltürk gazetesine gelince, genel yayın yönetmenliğini sürdürmekteyim.Beltürk´ü veya başka haber sitelerini kurmak çok basit! Olay kurmaktadeğil dik ve onurlu duruş sergilemektetir. Eğer bugün Beltürk´zibidilerin´ elinde olsaydı ´beş kuruşa satılmışlar´ kategorisineçoktan girmişti!

Biz bunu yapmadık yapmayacağız da. Gerekirse kapatırız ama onurumuzlakapatmış oluruz. İki kodomandan gelen baskıda bizleri yıldıramaz,yıldıramayacakta!


Bu gün ´Azeri´ ile ´Türk´ü´ ayıran zihniyete Azeri Türk KadınlarBirliğine beni atayan Doç. Dr. Tenzile Rüstemhanlı en iyi cevabıvermiştir. Bu ayrımı yapanların sözde Türk Milliyetçiliğini savunduğunuima edenler olmasının ise daha da vahim olduğu açık olarak ortadır....


Türk milletini en ufak bir olayda zor durumda bırakan, Türk toplumununadını hep kötüye çıkartan, başka bir etkinliğe baş vurmamızızorlaştıran , Türk toplumunu Belçika kamuoyuna ´barbar´ diye lanseetmelerine fırsat veren içimizdeki ´serviscilere´ amanverilmiyecektir.

Hedef şaşırmayın, kalem savaşınızı Türk milletinin altını oyanlarlaolsun... Ama o kaleminizi kullanırken para aşkınız vatan aşkınızınönüne geçtiyse ki görünen köy kılavuz istemez o halde ne o kalem, ne oyazılar beş kuruş eder! Nede o kalemi tutan siz 5 kuruş edersiniz!