Türk Milletine Zarar Veren Zibidiler

Köşe Yazıları / Şerife Özdemir

Türk Milletine Zarar Veren Zibidiler

Her etkinlikte, her yürüyüşte, her milli davada birliktelik arayanların ve bu topluma doğruları yansıtmaya çalışanların önünü kesmeye uğraşan zibidiler arsızlıklarına devam ediyor....

Evet, Azeri Türk Kadınlar Birliğinin Avrupa temsilciliğini yapan ben Şerife Özdemir Yavaş´ım. Ve bundan gurur duyuyorum. Emirdağ´lıyım bundan da gurur duyuyorum. Ne mutlu Türk´üm diyene sözünü göğsümü gere gere söyleyebiliyorum, bunun için de gururluyum.

Bizleri yıpratmak isteyenlerin hep aynı saflardan gelmesi ise hazımsızlıktan ve mevcut statülerinin bozulmasından duydukları rahatsızlıktan başka bir şey değildir.

İnternet mevcut oldu olalı mertlik bozuldu mu dersiniz?

İnterneti ve haber sitelerini kalkan olarak kullanan zibidilerde çoğaldı.
Karşı karşıya gelince süt dökmüş kediye dönenler bilgisayarlarının arkasında kudurmuş kediye dönüyorlar.

Azerbaycan ve Türk dünyası için mücadele veriyorum. Sonuna kadar da bumücadeleyi vereceğim. Eğer bu koca dağa Türklük adına bir taşkoyabiliyorsam ne mutlu bana...

Düzeysiz eleştiri yapan ve o düzeysiz eleştirenleri savunan kişilerin toplumda nasıl bir ünvana sahip olduğu da aşikadır.

Utanacakları yerde yüzleri kızarmadan hala birilerine bulaşanların ar damarının çatladığı su götürmez bir gerçektir!

Beltürk gazetesine gelince, genel yayın yönetmenliğini sürdürmekteyim.Beltürk´ü veya başka haber sitelerini kurmak çok basit! Olay kurmaktadeğil dik ve onurlu duruş sergilemektetir. Eğer bugün Beltürk´zibidilerin´ elinde olsaydı ´beş kuruşa satılmışlar´ kategorisineçoktan girmişti!

Biz bunu yapmadık yapmayacağız da. Gerekirse kapatırız ama onurumuzlakapatmış oluruz. İki kodomandan gelen baskıda bizleri yıldıramaz,yıldıramayacakta!


Bu gün ´Azeri´ ile ´Türk´ü´ ayıran zihniyete Azeri Türk KadınlarBirliğine beni atayan Doç. Dr. Tenzile Rüstemhanlı en iyi cevabıvermiştir. Bu ayrımı yapanların sözde Türk Milliyetçiliğini savunduğunuima edenler olmasının ise daha da vahim olduğu açık olarak ortadır....


Türk milletini en ufak bir olayda zor durumda bırakan, Türk toplumununadını hep kötüye çıkartan, başka bir etkinliğe baş vurmamızızorlaştıran , Türk toplumunu Belçika kamuoyuna ´barbar´ diye lanseetmelerine fırsat veren içimizdeki ´serviscilere´ amanverilmiyecektir.

Hedef şaşırmayın, kalem savaşınızı Türk milletinin altını oyanlarlaolsun... Ama o kaleminizi kullanırken para aşkınız vatan aşkınızınönüne geçtiyse ki görünen köy kılavuz istemez o halde ne o kalem, ne oyazılar beş kuruş eder! Nede o kalemi tutan siz 5 kuruş edersiniz!

  • Okunma: 3580

Yorumlar (11)Yorum Yap

  • suleyman sagsoz

    HELAL OLSUN SIZE SERIFE HANIM GERCEKLERI KONUSMUSSUNUZ KESKE HERKES BU GERCEKLERI BILSE AMA NE YAZIKKI YOK ALLAHA EMANET OLUN ALLAH YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN

  • yaban gulu

    helal olsun dogruyu soyleyeni dokuz koyden kovarlarmis siz yinede dogrulardan kacinmayin tebrikler

  • fikret özgüler

    ARAKALI İT KURDU BOĞAR(Azerbaycan Türk ata sözü)
    Ermenilerin bu güne kadar yaptığı ve Türk lerin üstüne attığı soy kırım olaylarının sayısı çoktur.Ancak hem katledip hem ağladılar.Avrupa ve ABD ermenileren bu yalanlarına inandı ve destek çıktı.Hocalı katliamı üstünden çok zaman geçmedi.1 milyon karabağlı türk halen sürgün.Azaerbaycan Türklerini yalnız bırakmayalım.Bu kurtları arkalı ermeni itleri boğmaya çalışıyor.Ancak Azarbaycan Türklerinin yalnız olmadığını görmek ve beltürkte izlemek güzel.Tenzile Rüstemhanlı ve Eşi Sabir bey güçleri yettiğince bu davayı dünyaya duyuruyor.hep onlarla olalım.Sizi tebrik ederim Onurlu ve zor bir görev yüklendiniz.Gücünüzün son noktasına kadar buf davayı sanunacağınızdan eminim başarılar selamlar.

  • hakki

    slm serife dogru soyluyorsun bende sana katiliyorum hep okurum buyklerden yada kisilerden dinlemisim dir soz dinlemesini bilmeyenler yada okumasini bilmeyenler kiler yada kisicikler kisacasi soz bulamiyorum soyleyecek ((((kisacasi sana helal olsun serife ))))

  • emre şuekinci

    mrb ben emre emirdağ myo da okuyorum...
    yazdığınız yazınıza imzamı atarım tek kelime ile....
    bende kafkas TÜRK'üyüm ( terekemeyim)
    Sizin gibi gercek türk kadınlarını kalbi gönlümden destekliyor ve yakinen izliyorum.. atatürk ün bıraktığı bu cumhuriyeti türk kadınları ve erkekleri olarak bizler basaracağiz... mesleğinizde başarılarınız dilerim hoşçakalın..:) bütün güzellikler sizlerle olsun

  • battal

    tebrık edıyoruz ve yanınızdayız durmak yok yola devam

  • hatice

    Şerife.hanım.ben Emirdağlıyım.Karabağım.Azerilerle
    ilgili.bilgilenmem. hususunda.yardımcı.olurmusunuz.tşk

  • volkan ışıklar

    tebrikler çok güzel bi konuya değinmişsiniz

  • emirdagli

    Valla serife hanim hani bir soz vardir ya erkek gibi giz derler bu soz sana cok yakisiyor iste,keske abinde senin gibi olsaydi bahsetigin soysuza en cok destek veren abin ve arkadasi gapitalist. hüriyet gazetesinden bunu govmusdular abin e.ozkokle gorustu geri aldirdi kimbilir abine ne diller dokdü yadanlik isi bu soysuzun en iyi yapmis oldugu islerden dir.

  • volkan sağlam

    helal olsun

  • hasan

    Tebriler Şerife Hanim
    Bahsettiginiz soysuzlarin kimler oldugunu tum emirdaglilar biliyor bunlar parayida emirdaglilarin sirtindan kazanip arkasinden atar tutarlar