Mayıs Ayı Portresi: Ahmet Eryürük

Ayın Portresi / Ayın Portresi

Mayıs Ayı Portresi: Ahmet Eryürük

www.emirdag.gen.tr Mayıs Ayı Portresi Eskişehir Spor 2.Başkanı, İşadamı Ahmet Eryürük

1968 yılında Emirdağ’ın Çiftlik Köyü’nde doğdu. Çiftlik Köyü’nden Muhterem Eryürük’ün oğludur. İlkokulu: Emirdağ Çiftlik Köyü’nde ve Eskişehir Yavuz Selim İlkokulu’nda bitirdi. Akabinde Eskişehir’de Ortaokul ve Liseyi; Eskişehir Meslek Lisesi’nde bitirdi. Daha Sonra Eskişehir’de ticari hayata başladı.

Halen Eskişehirspor’un ikinci başkanı olarak görev yapıyor. Eskişehirspor’un şampiyon olması için, her türlü maddi ve manevi olarak yardımcı oluyor ve hizmet ediyor. Eskişehir’de bir Emirdağlı olarak, Eskişehirspor’u şampiyonluğa taşıyacağız ve Eskişehirspor’u Türkiye de adını duyuracağız, diyor.

Eskişehir’de Emek Mahallesi’nde ‘’Muhterem Yaşlı Bakım Merkezi ve Alzheimer Bakım Merkezi olarak sağlık kuruluşum var. Bu iki sağlık kuruluşunu işletiyor. Aynı zamanda; 2 tane engelli okulu var. Her türlü engelli, bu bakım merkezinde eğitim görüyor.

1978 yılından bu tarafa ve halen Eskişehir’de ikamet etmektedir. Traktör bayiliği var ve Eskişehir’de müteahhit olarak görev yapıyor. Evli ve 3 çocuk babasıdır. Emirdağ’ına da her türlü hizmet etmeye hazırım,diyor.

Fotoğraflar

  • Okunma: 8590

Yorumlar (1)Yorum Yap

  • avrupalı sarraf

    ahmet kardeşim işlerinde başarılı bir işadamıdır hayır sever kişiliğide ön plandadır sağlıklı huzurlu bir hayat diliyorum