Abdil Demiral İkinci Kez İlçe Ziyaretlerinde

Haberler / Genel 2015

Abdil Demiral İkinci Kez İlçe Ziyaretlerinde

Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar Aday Adaylığını açıklayan Abdil Demiral, İlçe Teşkilatlarını ziyaretlerinin ardından, İlçe Belediye Başkanlarını ziyarete başladı. Partililer ve Emirdağ Belediye Başkanı Uğur Serdar Kargın’ın katıldığı ziyaretlerin ilki Çay Belediye Başkanı Hüseyin Çağrı’ya makam ziyareti ile başladı.

Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar Aday Adayı Abdil Demiral, Emirdağ Belediye Başkanı Uğur Serdar Kargın ve partililerin katıldığı ziyaret sırasında 25. Dönem milletvekilleri seçimleri hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

Daha sonra Emirdağ Heyeti sırasıyla,Kocaöz Belediye Başkanı İbrahim Nal, Dereçine Belediye Başkanı Aykut Okumuş, Karacaören Belediye Başkanı Muhterem Algül, Pazarağaç Belediye Başkanı Adem Bulut’u makamlarında ziyaret ederek, ülkenin bu darboğazdan kurtarılması için 7 Haziran seçimlerini çok iyi değerlendirilmesi gerektiği ve Milliyetçi Hareket Partisinin Afyonkarahisar da yoğun bir çalışma içerisinde olacağı görüşü ortaya konuldu.

Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar Aday Adayı Abdil Demiral,” Türkiye öyle bir konuma getirilmiştir ki, şehitlerimizin emaneti Türk Bayrağı yakılıp parçalanırken, Hükümet seyirci olmaya devam etmektedir. Milliyetçi Hareket Bağımsızlığımızın yegane sembolü Türk Bayrağımıza yapılan bu haksızlıklara yeter demek için gücüne güç katarak iktidara yürüyor. Bu yürüyüşte bizlerde Afyonkarahisar’ın kutsal topraklarının üzerinde yaşayanlar olarak üzerimize düşeni yapmak için söz verdik “ dedi.

  • Okunma: 2237

Yorumlar (0)Yorum Yap