Abdilkadir İçin Seferber Olduk

Haberler / Güncel

Abdilkadir İçin Seferber Olduk

İlçemiz esnaflarından ve ilçemizin sevilen simalarından Abdilkadir Biçer (1984 doğumlu, 37 yaşında) geçtiğimiz Salı günü akşam check-up yaptırmak için bir arkadaşıyla İzmir’de özel bir hastaneye gitti.

Çeşitli rahatsızlıkları bulunan Biçer’in İzmir Çiğli’deki özel bir hastanede yaptırdığı check-up sonrası böbrek yetersizliği yaşadığı ortaya çıktı. Durumu öğrenen Biçer daha sonra epilepsi (sara) nöbetine tutuldu. İzmir’deki özel hastanede 2-3 saat yoğun bakıma alınan Biçer’in bu esnada bilinci de kapandı. Biçer’in bilincinin açılmasıyla Biçer İzmir Bornova’da bulunan Ege Üniversitesi Tıp Fakültesine nakledildi. Biçer’in bu esnada ihtiyacı olan kan için dün akşam sosyal medyada çok sayıda paylaşım yapıldı. Biçer için dün akşam sosyal medyada gerçekleşen paylaşımlar sonrası dün akşam 25 torba kan toplandı. Biçer bu 25 torba kanın 15 ünitesini (4 torba) aldı. Olayı öğrenen Biçer’in kardeşleri Fahrettin ve Ceylan Biçer de olay sonrası İzmir’de Biçer’in yanına hareket ettiler. Biçer’in yaşadığı böbrek problemi nedeniyle Biçer diyaliz ünitesine bağlandı. Biçer’in böbrek diyalizi sonrası bilincinin açıldığı öğrenildi. Ancak sonrasında Biçer şeker komasına girdi.

Şu anda Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde acil yoğun bakımında tedavi gören Biçer’in durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi. Biçer’in kardeşleri ve yakınları ise İzmir’de Biçer’in yanında normale dönmesini bekliyorlar.

  • Okunma: 3509

Yorumlar (1)Yorum Yap

  • Barış

    Allah yardımcın olsun Abdül abim atlatırsın evelallah. Dualarımız seninle