‘Aday değilsin Serkan’ Derlerse Ne Yapacak?

Haberler / Güncel

‘Aday değilsin Serkan’ Derlerse Ne Yapacak?

Gazeteci Nail Azbay Emirdağ’a gitti, ilçenin nabzını yerinde tuttu. Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu’da Nail Azbay’a özel açıklamalarda bulundu. İşte o açıklamalar:

-Güzel bir seçim geçireceğiz
Ben önceki dönem beş yıl AK Parti ilçe başkanı olarak görev yaptım. Akabinde belediye başkanı adayı olarak bizi uygun gördü partimiz, büyüklerimiz. Sonra vatandaşımız da uygun görüp 2019’da seçtiler. Emirdağ AK Parti adına güzel memleket, iyi oy aldığımız memleket. Şu an da görünen de 3 tane bizimle, AK Parti’miz ile beraber biliyorsunuz ki ben belediye başkan aday adayıyım. Henüz aday değilim. Başka da aday adaylarımı ve adaylarımız var Emirdağ’da. İnşallah güzel bir süreç geçireceğimize inanıyorum. Diğer arkadaşlar da bizim kendi arkadaşlarımız. Emirdağ’da malum herkes birbirini tanıyor. Düğünde, cenazede hep bir aradayız. Dolayısı ile biz çok güzel bir seçim geçireceğimize inşallah inanıyoruz diyorum.

-Hüseyin Bey’in Neye kızdığını hakikaten bilmiyorum
Hüseyin Bey yine bizim, AK Partimizin ilçe başkanlığını yapmış bir arkadaşımız. Aynı zamanda şu anda da İl Genel Meclisi üyesi. 5 yıla yakın bir dönem de AK Parti’nin İl Genel Meclisi üyeliğini yapmış bir arkadaş. Neye kızdığını hakikaten bilmiyorum, ona sorun. Dediğim gibi insanlar fikirlerini değiştirebilir, düşüncelerini değiştirebilir veya umduğunu burada değil öbür tarafta bulmuş olabilir. Öbür tarafta değil başka bir tarafta bulmuş olabilir. Bu tamamen bizim dışımızda ve muhatabı ben değilim bu konuda. Ama biz hakikaten Hüseyin Bey ile de diğer arkadaşlar da olsun düzgün bir çalışma yaptığımıza inanıyoruz daha önceki zamanlarda. Rabbim yollarını açık etsin.

-31 Mart akşamında ipi göğüsleyeceğimize son derece inanıyoruz
Seçim 31 Mart akşamı sandık açılana kadar belli değil. Hiç kimse, biz de dahil seçimi aldık demek yanlış olur biliyorsunuz. 31 Mart akşamında inşallah tabi biz ipi göğüsleyeceğimize son derece inanıyoruz. Aday ben olayım veya bir başkası olsun çok da önemli değil bizim açımızdan.

-“Aday değilsin Serkan” derlerse ne yapacak?
“Aday gösterilmezseniz kırılır mısınız?” sorusuna yanıt veren Koyuncu, “Kesinlikle hayır. 2019 seçimlerinde de normalde ben de aday değildim. Biliyorsunuz o zaman ilçe başkanları aday olmayacak dendi. Biz de harıl harıl aday gezerken birden genel merkezimizdeki büyüklerimiz ‘Serkan sen adaysın’ dediler. Beklemediğimiz bir an da beni aday yaparken çok güzeldi. Beni ilçe başkanı yaparken çok güzeldi. E aday değilsin Serkan deyince çok mu kötü? Öyle bir şey yok. Biz Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın izinde siyaset yapmaya devam ediyoruz ve edeceğiz de. Bugün bana desin ki büyüklerimiz; Serkan aday değilsin, partide git çay dağıt desinler başım üstüne yaparım” dedi. - Afyonpostasi.com.tr

Video

  • Güncelleme: 26.12.2023 00:18
  • Okunma: 1877

Yorumlar (0)Yorum Yap