Afyon Derbisi Bolvadin’in

Haberler / Spor

Afyon Derbisi Bolvadin’in

Bölgesel Amatör Lig temsilcilerimiz Belediye Bolvadin Termalspor ile Emirdağspor arasında bugün oynanan Afyon derbisini 4-0’lık skorla Belediye Bolvadin Termalspor kazandı. Bolvadin’de hat-trick yapan Aybars Garhan maçın yıldızı oldu.

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 4. Grupta ilimizi temsil eden Belediye Bolvadin Termalspor ile Emirdağspor bugün Bolvadin ilçe stadında karşılaştı. Bolvadin temsilcisi karşılaşmayı 4-0 gibi net bir skorla kazanırken, Emirdağspor 12 nci maçında 10. Yenilgisini aldı.

AYBARS GARHAN HAT-TRİCK YAPTI Taraftarı önünde karşılaşmaya hızlı başlayan Bolvadin Belediye Termalspor 25. Dakikada Aybars Garhan’ın kaydettiği golle Emirdağspor karşısında 1-0 öne geçti. 28. Dakikada Gökdeniz Patar’ın golüyle farkı artıran Bolvadin Belediyespor soyunma odasına 2-0 önde gitti. Karşılaşmanın ikinci yarısında da etkili bir futbol ortaya koyan ev sahibi ekip 48. Dakikada Aybars Garhan’ın kaydettiği golle farkı artırdı. 3-0 75. dakikada bir kez daha sahneye çıkan günün yıldızı Aybars Garhan kendisinin 3. Takımının 4. Golünü kaydetti. Kalan dakikalarda başka gol olmadı ve karşılaşmadan Bolvadin temsilcisi 4-0 galip ayrıldı. Belediye Bolvadin Termalspor bu galibiyetle puanını 23’e yükseltirken, 2 puanlı Emirdağspor ise son sıradaki yerini korudu.-Medya03

  • Okunma: 1010

Yorumlar (0)Yorum Yap