Afyon Havaalanı İşletmesine Emirdağlı Talip

Haberler / Özel Haber

Afyon Havaalanı İşletmesine Emirdağlı Talip

Afyonkarahisar Hava Meydan Komutanlığı pistinin sivil uçuşlara açılması için uzun süredir uğraş veren Emekli Albay İsmail Özdilek ve Desti Travel sahibi Şükrü Tekin’le birlikte düzenlediği basın toplantısında şahsı ve Tekin’in proje bazındaki hava meydanı yapım ve işletmesine talip olduklarını açıkladı. İsmail Özdilek ve Desti Travel sahibi Emirdağlı Şükrü Tekin ATSO Toplantı Salonu’nda düzenledikleri basın toplantısında askeri hava alanının sivil uçuşlara açılması için hazırladıkları projeyi medyaya tanıttılar. İlgili makamlara gönderilmek üzere medya huzurunda hazırlanan iki ayrı dosya zarfa konuldu. İsmail Özdilek, basın mensuplarının yanı sıra uzun süredir devam eden çalışmalarına katkı sunan Şükrü Tekin’e teşekkür etti.

Özdilek, Tekin’in Afyonkarahisar’a 6 uçak indirmek istediğini Ankara, Eskişehir, Antalya’ya yolcu taşıyan ve seyahat konusunun duayeni bir isim olduğuna dikkat çekti. Her açıdan kavşak noktada bulunan Afyonkarahisar’da havaalanı olmamasının şaşırtıcı olduğunu dile getiren Tekin, “Tamam Zafer Havaalanı Afyon’a 30 kilometre mesafede olabilir ancak, buna 80 kilometrede Emirdağ eklenirse 100 kilometreyi geçiyor. Artık insanlar uzun yol istemiyor. Tüm masrafları karşılamaya ben hazırım, yeter ki Afyon’a havaalanı açılsın” dedi.

  • Güncelleme: 28.05.2010 21:41
  • Okunma: 3381

Yorumlar (2)Yorum Yap

  • öz emirdağlı

    insallah olur ama haskesler bizi sokmaz hava alanına eskişehir daha iyi bence hiç yorulmayın emirdaglı afyona gelmez uçakla

  • CEMiL DGAN

    :-) Sukru bey AFYON a Zafer hava alani 64 Km. Dolaysiyle girdi çikti al sana 150 Km. Sayit acba engelini asabilirseniz ki oda zor,.......... ALLAH Kolaylik versin; Gurbetci. :