AK Başkan Koyuncu’dan İlk Mesaj

Haberler / Siyaset

AK Başkan Koyuncu’dan İlk Mesaj

AK Parti Afyonkarahisar ilçelerinde belediye başkan adaylarını açıkladı. Mevcut başkan Serkan Koyuncu’yu yeniden belediye başkan adayı gösteren AK Parti’de seçim süreci yeniden başlıyor.

Emirdağ Belediye Başkanı ve AK Parti Emirdağ Belediye Başkan Adayı Serkan Koyuncu’dan ilk mesaj geldi.

Koyuncu ilk mesajında şunları kaydetti; iEmirdağ Yüzyılı için HAZIRIZ KARARLIYIZ.

Bölgemizin yükselen yıldızı Emirdağ için yine yeniden bismillah diyerek yola çıktık....

Cumhurbaşkanımız ve AK Parti Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ’ın tensipleriyle Türkiye Yüzyılında; Emirdağ Yüzyılını başlatacağımız Kadim Şehrimiz için bir kez daha belediye başkan adayı gösterilmem dolayısıyla büyük bir onur yaşıyorum.

Siyasete başladığımız günden bu yana Emirdağımız için çalışıyoruz. Tek gayemiz ilçemizin şehircilikten, eğitime, sanayiden tarıma, hizmet sektöründen sosyal yaşama kadar her alanda bugüne dek olduğu gibi en iyi hizmeti alması. Siz değerli hemşehrilerimizin destek ve güveniyle birçok önemli projeyi hayata geçirirken, 2024-2029 hizmet dönemimizde de el birliğiyle, sevgi, hoşgörü, dayanışma, çalışma azmi ve yüreğimizle hizmet edebilme inancımızla çalışmaya devam edeceğiz.

Eser ve hizmet siyasetinin en güzel örneklerini gördük. #YAPTIK yine biz #YAPARIZ diyorum.

Bu süreçte bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmayan, desteklerini esirgemeyen Cumhurbaşkanımız ve AK Parti Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, Bakanlarımıza, İlimizin kıymetli vekillerine, Genel Merkezimize, İl, İlçe, Gençlik Kolları, Kadın Kolları teşkilatlarımıza ve hemşehrilerime teşekkür ediyorum.” dedi.

  • Okunma: 796

Yorumlar (0)Yorum Yap