AK Parti Emirdağ Gençlik Kolu Başkanı Çınar Oldu

Haberler / Siyaset

AK Parti Emirdağ Gençlik Kolu Başkanı Çınar Oldu

Geçtiğimiz aylarda AK Parti Emirdağ Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Kaya'nın istifasının ardından boş kalan koltuk için AK Parti Emirdağ İlçe Başkanı İsmail Dişiçürük çalışmalarını gerçekleştiriyordu. Başkan Dişiçürük, yapılan istişareler sonucu Emirdağ'da serbest avukat olarak görev yapan Burak Bayram Çınar'ın atandığını bildirdi.

Sosyal medya aracılığıyla yapılan açıklamada AK Parti Emirdağ İlçe Başkanı İsmail Dişiçürük şunları kaydetti; "Gençler bizim geleceğimiz. Gençlerimize sahip çıkmalı onlara imkan vermeliyiz. Makamlar mevkiler gelip geçicidir. Bu makamların gelecekteki sahiplerini kucaklamak,onlara verdiğimiz destek, geleceğe atacağımız imzamız olacaktır". Bu bilinçle; İl başkanımız Hüseyin Sezen,İl gençlik kolları başkanımız Ethem Karahan ve Genel Merkezimizle, çalışmalarımızı yürüterek plan ve programlarımızda gençlerimizi ön planda tutmaya devam edeceğiz. Özellikle son seçim olmak üzere, tüm seçimlerde ve teşkilat çalışmalarında bizim elimiz kolumuz olan gençlik kollarımızın bundan sonraki süreçte de aynı azim ve güçle çalışacaklarına olan inancımız tamdır. Gençlik Kolları Başkanımız olarak ataması yapılan Av.Burak Bayram Çınar kardeşime görevinde başarılar diliyor, memleketimiz ve ülkemiz için hayırlı olmasını temenni ediyorum. Rabbim yar ve yardımcımız olsun..." dedi.

  • Okunma: 4205

Yorumlar (1)Yorum Yap

  • Kadir Camgöz

    Siyasette kalitenin ve liyakatın taban yaptığı bu günlerde böyle bir atama gerçekten iyi olmuş. Genç avukat arkadaşımızın görevi layıkıyla yapacağını düşünüyorum..