AK Parti Emirdağ Yönetimi Belli Oldu

Haberler / Siyaset

AK Parti Emirdağ Yönetimi Belli Oldu

AK Parti Emirdağ İlçe Başkanlığı’na geçtiğimiz hafta eski yönetim kurulu üyesi Erkan KARAKUŞ atanmıştı. AK Parti Genel Merkezi’nde gerçekleşen görüşmeler sonrasında görevi alan Erkan KARAKUŞ, Emirdağ İlçe Yönetim Kurulu üyelerini belirledi.

AK Parti Emirdağ İlçe Başkanı Erkan Karakuş bir basın bildirisi yayınladı. Karakuş burada yeni yönetim kurulu üyelerini duyurdu. İşte o açıklama;”Değerli Emirdağlı Hemşerilerim ve AK Partimize gönül veren değerli partililerim;

AK Parti Genel Merkezi’miz tarafından yapılan görevlendirme ile AK Parti Emirdağ İlçe Başkanlığı görevi tarafıma tevdi edilmesinin ardından partililerimizle yaptığımız istişareler sonucunda Emirdağ Yönetim Kurulu’muzu oluşturduk.

AK Partimiz göreve geldiği günden bu yana gönüllere girerek bu aşamaya gelmiştir. Bizden önce yönetime gelen tüm arkadaşlarımıza teşekkür ederken; yeni gelecek olan arkadaşlarımızla zorlu bir yola girdiğimizin farkında olarak hedefimize koşar adımlarla ilerleyeceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. Sen, ben, o yerine BİZ diyebileceğimiz ve ayrıştırmanın olmayacağı bir yönetim ile Emirdağ’ımıza hizmet etmeye başlıyoruz.

Genel Merkezimiz, Afyon İl Başkanlığımız ve Emirdağ’daki partililerimizle yoğun geçen görüşmelerin ardından partimizi 2023 hedeflerine ulaştıracak AK listeyi sunuyorum. Hayırlı uğurlu olsun.

Başkan; Erkan Karakuş; Yönetim Kurulu Üyeleri; Halit Aydın, Müslüme Köylü, Kerem Bayrak, Süleyman Buzlu, Elif Çakallı, Hanefi Çınar, Muhammet Demircan, Süleyman Kocabıçak, Emrah Mola, Hasan Polat, Metin Çelik, Hasan Akçeşme, Abdilkadir Şevik, İzzet Azbent, Önder Çinier, Hüseyin Baykal, Tekin Akaydın, İbrahim Küçüktaş, Hayrettin Çardak, Yasemin Kantarcı.”

  • Okunma: 2626

Yorumlar (0)Yorum Yap