AK Parti'den Emirdağ'da Coşkulu Açılış

Haberler / Yerel 2019

AK Parti'den Emirdağ'da Coşkulu Açılış

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekilleri, Orman ve Su İşleri Eski Bakanı Prof.Dr.Veysel Eroğlu ve Afyonkarahisar İl Başkanlığı yönetimi, AK Parti Emirdağ Belediye Başkan Adayı Serkan Koyuncu'nun Seçim Koordinasyon Merkezi açılışına katıldılar.

Program 25 Şubat Pazartesi günü gerçekleşti ve saat:11.00'da Gömü'de başlayan programda Gömü Belediye Başkan adayı Hakkı Tekin'e ziyarette bulunuldu. Daha sonra Emirdağ Uzun Çarşı'dan itibaren esnaf ziyaretleri gerçekleştiren AK Parti heyeti Uzun Çarşı'daki kalabalıkla Cumhuriyet Meydanındaki Seçim Koordinasyon Merkezi açılışına geçildi.

Eroğlu; AK Parti Emirdağ'a Hizmeti Yağmur Gibi Yağdıracak
Yoğun kalabalığın olduğu açılışta AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Prof.Dr.Veysel Eroğlu, verdiği desteğe Emirdağ İçme Suyu Barajını da müjdeleyerek önemli bir projeyi de açıkladı. Açılışı gerçekleşen seçim ofisinde Orman ve Su İşleri eski Bakanı Prof.Dr. Veysel Eroğlu şunları kaydetti; "Belediyecilik denilince Ak Parti anlaşılır. Emirdağ'da Serkan kardeşimiz 56 projeyle çıkıyor, halkın karşısına ben de 4 tane proje vereceğim ve proje sayısını 60'a tamamlıyoruz. Projelerle Emirdağımızı uçuracağız. Emirdağlılar gurur duyacaklar yapılanlarla... AK Parti, Emirdağ'a hizmeti yağmur gibi yağdıracak... Buradan Emirdağ'ın Su ihtiyacını karşılayacak olan Emirdağ Barajının da Emirdağ'ımız hayırlı olmasını diliyorum." dedi.

Koyuncu: 5 Yılda 10 Yıllık Çalışacağız
AK Parti Emirdağ Belediye Başkan Adayı Serkan Koyuncu, açılış öncesinde şunları kaydetti; "Bugün haftanın ilk günü, mesai olmasından dolayı AK Partililer seçim ofis açılışını dolduramaz diyenlere en güzel cevabı burada verdiniz. Sizlerin desteğiyle 31 Mart akşamı burada Emirdağımızı AK Belediyecilikle buluşturacağız. Burada sizlere bir söz veriyorum. Sayın bakanım, il başkanım ve sizler de şahit olun ki; Emirdağ'da 5 yıllık değil 10 yıllık çalışacağız." dedi.

Yapılan konuşmaların ardından Davulga Beldesinde seçim bürosu açılışı gerçekleştirildi ve Bakan Eroğlu ve beraberindekilerin Emirdağ programı sonra erdi.

Fotoğraflar

  • Okunma: 2456

Yorumlar (0)Yorum Yap