AKP'de İl Genel Huzursuzluğu

Haberler / Yerel 2009

AKP'de İl Genel Huzursuzluğu

Adalet ve Kalkınma Partisi Emirdağ İl Genel Meclisi üyeliği için adayların sıralamaları belli olduğu siyasi kulislerde konuşulmaya başlandı. Serkan Koyuncu’nun İl Genel Meclisi üyeliği teklifini kabul etmemesinin ardından birinci sıraya Mevlüt Ergürbüz, ikinci sıraya Tülay Kuyun, üçüncü sıraya Yusuf Demir geldi. Son günlerde yapılan siyasi kulislerin ardından 5 yıldır AK Parti Kadınlar Kolu Başkanlığı da yapan Tülay Kuyun’un sıralamasının üçüncü sıraya gerilediği gelen bilgiler arasında.

Ekim ayında yapılan AK Parti Emirdağ İlçe Kongresinde Av. Abdülkadir Yılmaz’ı kazanmasını sağlayan Tülay Kuyun ve ekibinin bu sıralama olması halinde başkanları Tülay Kuyun’la birlikte toplu istifa edecekleri konuşuluyor. AK Parti Emirdağ İlçe Kongresinde Av. Abdülkadir Yılmaz’ı kazandıran ekip, bu kez kayıp mı edecek?

  • Güncelleme: 11.02.2009 00:36
  • Okunma: 2480

Yorumlar (7)Yorum Yap

  • faki

    mahvettiniz partiyi akp döneminde afyonun bütün ilceleri gelisirken büyürken EMİRDAĞ SİZİN GİBİ ZİHNİYETLERİN KURBANI OLDU
    BU DAHA İYİ GUNLERİNİZ YİYİN BİRBİRİNİZİİ AFİYET OLSUN

  • BATTAL

    NE KADAR SACMA SAPAN İŞLER YAPIYOSUNUZ AKP Lİ KARDEŞLER EMİRDAĞ LI LARIN KÖKÜNE KIRAN MI GİRDİ.A.KADİR YILMAZ KARDEŞ HER YERDE CUVALLIYOSUN.MÜHENDİS SERKAN GİBİ ÇALIŞMADAN SEÇİM ALACAGIN BİR ADAYIN VARKEN. 3 SAKALLIYA LAFINI GEÇİREMEDİN.CENGİZ PALA DEDİN.TEKRAR SERKAN KOYUNCU NUN AGIRLIĞINI SONRADAN FARK ETTİN. SEÇİMİ SERKAN KOYUNCU YU İL GENEL E KOYARAK KAZANACAĞINI DÜŞÜNDÜN KOYUNCU DA BU TUZAĞINA DÜŞMEDİ.KOYUNCU ÇOK AKILLI Bİ SİYASETÇİ KENDİNİ DÜŞÜRMEDİ.İDDİA EDİYORUM AKP EMİRDAG DA 3. YAD 4. PARTİ OLACAK SEN, SENİN YONETİMİN VE EN ÖNEMLISİ AHMET ÇELİKÖZ VE YUSUF DEMİR YÜZÜNDEN GÜZELİM EMİRDAĞ IMIZI 5 YIL DAHA KAYBETTİRDİN.SEÇİMDEN SONRA GENEL MERKEZ, SENİ VE YÖNETİMİNİ GÖREVDEN ALMADAN CENGİZ PALA İLE BERABE HEMEN İSTİFA ET,KAZANAMAZSIN.ÇOK İDDİA EDİYORUM.

  • Ahmet Saki

    İktidar partisi ve dolayısıyla Emirdağ'ın geleceği pala gibi bir adayın ellerine verildiği an Emirdağ kaybetmeye mahkum edilmiştir. Adalet ve Kalkınma Partisi, 5 yılda Emirdağ'a bişey katmadığı gibi birçok şey götürmüş. İlçe ekonomisini Bolvadinlilerin, Afyonluların, başkalarının özellikle de Emirdağlı olmayanların eline teslim etmiş, Emirdağ'ın Emirdağlı'nın içine s.çmıştır.

    Şimdi de kendilerine göre buldukları adayla halktan oy isteyen bu Emirdağ düşmanlarının Emirdağ'dan daha ne götüreceği merak konusudur ve bunlara cevaplar kırathanelerde ağır ağır verilmektedir.

    Ancak, bunlara verilecek en önemli cevap yeri SANDIKtır. AKP sandığa gömüldüğü gün, Emirdağ kötü bir kasaba görünümlü Emirdağ da olsa Emirdağlılara kalacaktır.

    AKPlilerin Emirdağ'da oynadıkları bu oyunlara son verilmelidir, verilecektir de...

    Özde değil de sözde Emirdağlılar menfaatleri doğrultusunda gidip ampule de bassalar önemli değildir.

    Emirdağ'da AKP'ye verilecek her bir oy, Emirdağ için yaklaşan kötü sona biraz daha yakınlaşmaktır.

    AKP Emirdağ'da sandığa gömülecektir.

  • Zalım Poyraz

    ya tabi huzursuz olacaklar kim cengiz palanin ardina dusup de listesine girmek isterki :-x
    sonra ilgenel isi de zor bunların hata ustune hata.koyuncu baktiki bunlardan bi nane olmaz kabul etmedi.
    artik 28 mart gunu aciklarlar listeyide gumburtuye goturmeye calisirlarr.

  • EMIRDAG TOKI

    AKP TOKI NIN AYIBINI HALA GÖRMÜYOR UTANMADAN HALA EMIRDAG'DA CALISMAYA DEVAM EDIYOR. AKP EMIRDAG'DA 3. PARTI OLSUN ANIRIRIM EMIRDAG MEYDANINDA. BIZIM PARALARI ALIP ONUNLA 16 AY SONRA EVLERI VERECEKTI. YALAN. AKP HEP YALAN ÜZERINE KURULMUS. EMIRDAG'DA HERKES TOKI YI ANLATIYOR. HEM EMIRDAG EKONOMISINI BITIRDI. HEM INSAAT MALZEMESI SATAN ESNAFIMIZI KRIZE SOKTU HEMDE ISCILERIMIZI ISSIZ BIRAKTI. BUNU EMIRDAG'LI BILIYOR. BOSUNA CABALIYORSUNUZ.BEN EMIRDAG'DA AKP NIN ÖNCE TOKI NIN AYIBINI NE YAPACAK ONA NE YALAN UYDURACAK ONU MERAK EDIYORUM. YARIN GÖRÜRSÜNÜZ SOV YAPARAK SECIMDEN 15 GÜN SONRA ACILIS YAPARLAR. AMA EMIRDAG LI ESKISI GIBI SAF DEGIL. KIMIN 5 YILDA NE YAPTIGINI COK IYI BILIYOR. KOSKOCA 5 YILDA IKTIDAR PARTISI OLANAKLARIYLA BILE HIZMET YAPILAMADI. DIYECEKLER TOKI; O BIZIM PARALARIMIZI ALDI, BIZIM PARAMIZLA EVLRI MÜTHAITE VERDI YANI TASERONLUK YADA MÜTAHITLIK YAPTI. OTOGAR DIYECEKLER; OTOGARDA ILLER BANKASININKREDISIYLE YAPILDI. SIZ HICBIRISIYLE EMIRDAG'A BIRSEY KAZANDIRMADINIZ. AKP NIN SONU EMIRDAG DA BASLAYACAK. TOKI BUNLARIN BASINA BELA OLACAK. HERKES TOKI TOKI DIYE KAHVELERDE BUNU ANLATIYORLAR. TOKI NIN HIZMET YERINE ONLARIN SONUNU HAZIRLAYAN PROJE OLACAK. EMIRDAG'LI ESKI SIYASI KIMLIGINI BIRAKTI KIM HIZMET EDECEGINI BILIYOR, ONA GÖREDE OYUNU KULLANACAK. TOKI ZEDELER YARIN GÖRÜN YÜRÜYÜS YAPARLAR.TOKI ZEDELER BU EYLEMI SIZIN ACILISTA YAPARLARSA SASMAYIN. TOKI BU GIDISLE TILKILERIN EVLERI OLACAK. AKP YE TILKILER OY ATARLAR ONLARI IYI BESLEYIN, ONLARIDA KAZIKLAMAYIN.

  • fuatpo

    beceriksizler, şimdi de rant peşinde..

  • celal kıbrız

    oldu afyondan gelıp bızı temsıl etsın bence mevlut beyıde alın lazlardan bırını koyun bunların sıralamaya bıle gırememesı gerekıyor.