Arçelik-Beko Emirdağ Yetkili Servisi Yenilendi!

Haberler / Medya

Arçelik-Beko Emirdağ Yetkili Servisi Yenilendi!

Emirdağ, Bayat ve Konya’nın Çeltik ilçeleri ve köylerine hizmet veren Arçelik-Beko Emirdağ Yetkili Servisi yenilenen yüzüyle hizmetine aralıksız devam ediyor.

Müşterilerine her zaman en doğru ve kaliteli anlayışıyla hizmet vermeye devam ettiklerini kaydeden Arçelik-Beko Emirdağ Yetkili Servisi yöneticileri, “Yıllardır Emirdağ ve köylerine büyük bir gururla hizmet veriyoruz. Yenilenen yüzümüz ve yönetim anlayışımızla müşteri memnuniyeti ve kaliteden asla taviz vermiyoruz. Müşterilerimizin ve çalışanlarımızın memnun olması için çalışıyoruz.” dedi.

Yetkili servis denildiğinde akla tamirat, montaj ve nakliyat geldiğini kaydeden Arçelik-Beko Emirdağ Yetkili Servisi yöneticileri, “Biz işletme olarak bu algıyı değiştiriyoruz. İşletmemizde tamamlayıcı ürün satışlarımız da başladı. Ürün yelpazemizi tamamıyla genişlettik. Müşterilerimizin isteklerini dikkate alıyoruz. Görüşlerini soruyoruz. Her anlamda müşterilerimize ayrıcalıklı olduklarını, özel olduklarını hissettiriyoruz” diye konuştu.

Ayrıca müşterilerinin aldıkları ürününü ek garanti sürelerini uzatma hakkına sahip olduklarını ifade eden Arçelik-Beko Emirdağ Yetkili Servisi yöneticileri, “Müşterilerin garantisi bitmeyen ürünlerinde ek garanti yaptırarak alacak oldukları hizmeti uzatabiliyorlar. Örneğin bir çamaşır makinesi aldınız. Ürününüzün garantisinin bitmesine 1 gün var. Ben garanti süremi uzatmak istiyorum diyorsunuz ve belirli bir ücret karşılığında biz ürünün garanti süresini uzatıyoruz.” ifadelerini kullandı.

Ürünleri alanında uzman ve deneyimli kadrosuyla Arçelik-Beko Emirdağ Yetkili Servisi’ne emanet etmenin önemini vurgulayan yetkililer; servis hizmetlerini zamanında randevu sistemiyle sürdürdüklerini, orijinal yedek parça kullanarak bu parçalara 1 yıl garanti verdiklerini bu sayede müşterilerin ürünlerini uzun yıllar boyunca ilk günkü gibi kullanabileceklerinin bilgisini paylaştılar.

Arçelik-Beko Emirdağ Yetkili Servisi’nde Altus ve Grundig markalarına da hizmet verdiklerinin altını çizen firma; İncili Mahallesi 2010 Sokak No:23 Emirdağ/Afyonkarahisar adresinde 0546 773 57 57 telefonuyla hizmetlerine devam ediyor.

Fotoğraflar

  • Güncelleme: 17.02.2022 22:21
  • Okunma: 2522

Yorumlar (0)Yorum Yap