Aslan Sayın'a Gültekin Uysal Desteği

Haberler / Yerel 2009

Aslan Sayın'a Gültekin Uysal Desteği

29 Temmuz genel seçimlerinde Demokrat Parti Afyonkarahisar Milletvekili adayı olan, Demokrat Parti Genel Başkan yardımcılığı da yapan Gültekin Uysal Emirdağ’ı ziyaret etti. Konya caddesinde bulunan Demokrat Parti seçim bürosunda partililerle bir araya gelen Gültekin Uysal www.emirdag.gen.tr’ye seçimler hakkındaki görüşlerini bildirdi.

Uysal Emirdağ’da Demokrat Parti’nin şahlanmasıyla ilgili şunları söyledi:”Eskisiyle yenisiyle Emirdağ’da daha fazla bulunacağız. Burada bir irade var. Bu iradenin arkasında durmamız hepimizin vazifesi. Siyasette mücadele ederken zaman zaman zaafa uğradığınız dönemler olur. Bir şey önemlidir. Kendi iddialarınızın sahibi misiniz? Kendi inancınızı sonuna kadar sürdürüyor musunuz?
Buradaki insanlarımızınvarlığı da bunun göstergesidir. Bu ülkenin önceliklerinin şahsiönceliklerimizden hep önde tuttuk. Bu ülke için çalıştık. Yerelyönetimlerde birebirde çalışmaların önemini biliyoruz. Bunu daEmirdağ’daki çalışmalarda görüyoruz. Başta Emirdağ Belediye başkanadayı olmaz üzere, iyi bir meclis üyeleriyle ve il genel meclisi üyesiadaylarıyla mutlu sona ulaşacaktır.”

Aslan Sayın'a Gültekin Uysal Desteği - Emirdag.gen.trDemokratParti Emirdağ Belediye Başkan Adayı Aslan Sayın’ın şansını nasılgörüyorsunuz? Sorusuna Gültekin Uysal şu cevabı verdi:” Bu papatya falıdeğil. Bugün iktidarda olanlar yüzde 2’de oldular ve mücadeleyibırakmadılar. Elbette hedef her zaman kazanmaktır. Diğer belediyebaşkan adaylarının Emirdağ’da pek temayüz etmediği ortadadır. İnşallahiyi olacak. Hâkimiyet kayıtsız, şartsız milletimizde sonuçta... İradeyeher zaman saygılıyız. Buradaki heyecanı görüyorum. Son günlerdebiliyorsunuz ülkemizin Adalet Bakanının tehditkâr sözleri ortadadır.İktidar seçim için elinden geleni yapıyor. Bu ülke zorlamayı çokgörmüştür. Bu zorlamaya gereken cevabı da verecektir.” Dedi.

  • Güncelleme: 26.02.2009 00:20
  • Okunma: 5472

Yorumlar (0)Yorum Yap