Bana Deli Demişlerdi!

Haberler / Özel Haber

Bana Deli Demişlerdi!

Emirdağ'da geçtiğimiz dönemlerde bağımsız belediye başkan adayı olarak aday olan ve yaptığı ilginç açıklamalarla ilçe halkının sempatisini kazanan Mustafa Aydemir birlik çağrısında bulundu.

Emirdağ'da son yıllarda yapılanların fikir olarak 1989 yılındaki seçimde ilk kendisinin söylediğini ve bugünleri önceden gördüğünü dile getiren Aydemir, ben demiştim, dedi. Başkan lakabıyla tanınan Mustafa Aydemir şunları paylaştı: "Emirdağ'ın sorunu havaalanı sorunudur. Avrupa'dan geliyor 100 euroya buradan bir sürü paraya gidiyor Antalya'ya! Aslında buranın çok bir zorluğu yok. Kırkpınar köyünün oraya sağ tarafa bir pist yapacaksın! Proje çok güzel! Ben bunu bizim yapmamız gerektiğini söylüyorum. Ben şahsıma 500-1000 TL veririm. Benim gibi vatandaşların hepsi verir. Emirdağ'a bir havaalanı yapalım. Bugün Eskişehir'den 3,5 saatte gidiyor Belçika'ya; Emirdağ'a 1,5 saatte geliyor, İstanbul'dan Emirdağ'a 7 saatte geliyorlar. Bu yanlış! Emirdağlılar burada da garip oluyor. Orada da garip oluyor. Gelin birlik beraberlik olalım Emirdağ'ı yöneten arkadaşlar! Emirdağ'ın problemi bu!"

Bana Delisin Dediler!
Başkan Mustafa Emirdağ'a yapılan projelerle ilgili olarak şunları kaydetti: "Ben bu projeleri söylediğimde bana delisin demişlerdi. Ben Yedikapı'ya baraj yapacağım dediğimde bana delisin dediler, ben huzurevi yapacağım dediğimde delisin dediler. Çaydere akıyor, Emirdağlı bakıyor demiştim. Bugün Organize Sanayiyi ilk önce ben demiştim. Bugün Emirdağ'da partiyi bırakacağız. Birlik ve beraber olacağız."

Video

  • Güncelleme: 05.10.2015 20:59
  • Okunma: 5991

Yorumlar (2)Yorum Yap

  • Mehmet

    Öncelikle ben emirdağlıyım başkan Mustafa'nın oğluyum bu adam da benim babam öncelikle birlik beraberlik olacağız el ele omuz omuza vereceğiz ve emirdağya havaalanı yaptıracağız bu günümüzde Avrupa'dan gelen emirdağlılar ya Antalya ya Ankara ya İzmir ya Kütahya ya Eskişehir yada istanbula geliyolar biz dedik gelin birlik ve beraber olalım emirdağmızın güzel Avrupa'daki insanlarına havaalana yapalım

  • ekrem

    Dogru soylemis eskisehire yapilan havalani emirdaglilar icin yapildi en cok musterisi emirdaglilar neden emirdaglilar icin eskisehire yapiliyor emirdagina yapilsin sezonluk calissin cok maliyetli bir isde degil emirdaginin kalkinmasi ve gelismesi emirdagin kendi halkinin elinde son yillarda organizeye yapilan yatirimlar guzel seyler devamida gelecek insl emirdaginin daginik nufusu 200 bine yakindir disariya goc vermeseydi il olma sansida cok yuksekti