Başkan Koyuncu Basınla Buluştu

Haberler / Güncel

Başkan Koyuncu Basınla Buluştu

Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu, Belediye Başkan Yardımcıları ve ilgili Belediye Personelleri ilçemiz Yeni Otogarında bulunan Şark Köşesi’nde Basın Mensupları ile biraraya geldi. Belediye Başkanı Koyuncu’nun basın mensupları ile buluşmasına AK Parti İlçe Başkanı İsmail Dişiçürük, Serdar Lökçü ve EKDAD Başkanı Metin Akın da katıldı.

10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü dolayısıyla Emirdağ Belediyesi tarafından düzenlenen programa; ilçemizde yayın hayatını sürdüren iki gazetenin yazı işleri müdürleri, çalışanları, ulusal haber ajanslarının temsilcileri, ilçemizle ilgili sosyal medyada yayın yapan isimler de katıldı.
Program, basın mensuplarına akşam yemeği ikramı ile başladı. Daha sonra ilçemiz Belediye Başkanı Serkan Koyuncu bir konuşma yaparak basın mensuplarına hoş geldiniz diyerek basın mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı.

HER AYIN İLK HAFTASI BASIN TOPLANTISI DÜZENLENECEK
Organize Sanayi Bölgesin’den ilçemizdeki eğitime kadar birçok konuda önemli açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Koyuncu bundan böyle Emirdağ Belediyesi’nin her ayın ilk haftasında düzenli olarak basın toplantıları düzenleyeceğini belirtti.

ÜCRETLİ OTOPARKLA İLGİLİ DÜZENLEME BU PAZARTESİ HAYATA GEÇİRİLİYOR
Daha sonra basın mensuplarının sorularını da cevaplandıran Koyuncu basın mensuplarına önemli açıklamalarda bulundu.
Bir basın mensubunun ücretli otoparkla ilgili sorusunu cevaplandıran Koyuncu, bu konuyla ilgili kendisine de şikayetlerin geldiğini belirterek bu Pazartesi’den itibaren gerekli düzenlemelerin yapıldığını ve bu Pazartesi’den itibaren düzenlemenin hayata geçirileceğini belirtti.

EMİRDAĞ BELEDİYESİ MALİYETİNE BALIK SATACAK
Yine bir basın mensubunun yönelttiği balık fiyatlarıyla ilgili soruya ise Başkan Koyuncu, bu konuda da önemli şikayetlerin geldiğini belirterek bu Salı Emirdağ Belediyesi’nin halkın ekonomik balık tüketmesi için Salı Pazarı’nda maliyetine balık satışına başlayacağını belirtti.

WHATSAPP HATTIMIZ 24 SAAT AÇIK
Başkan Koyuncu, ayrıca Emirdağ Belediyesi WhatsApp hattının 24 saat faal olduğunu belirterek bu tür şikayetleri Belediye WhatsApp hattı üzerinden vatandaşların Belediyeye iletmelerini istedi.

FİNE FOOD 2021 HAZİRAN AYINDA FAALİYETE GEÇECEK
Organize Sanayi Bölgesi’nde 2021 yılının Haziran ayı itibariyle Fine Food dondurulmuş gıda firmasının faaliyete başlayacağını belirten Koyuncu; “Buraya ciddi anlamda işçi alınacak, ancak alınacak olan işçiler için bir şartımız var. Emirdağ’da ikamet edecek. Tek şart bu” dedi. Bunun yanı sıra Organize Sanayi Bölgesi’ne birkaç firmanın daha yatırım yapabileceğini belirten Koyuncu; “Bunların kesinleşmesini bekliyoruz. Kesinleştiğinde basın mensuplarımızla paylaşacağız” dedi.

AMORİUM ANTİK KENTİYLE İLGİLİ ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR
Amorium Antik Kentinin turizme kazandırılması yönünde de çalışmalarının olduğunu belirten Koyuncu bu konuda Bakanlıkla görüşmelerinin devam ettiğini belirtti.

BORÇSUZ DERTSİZ BİR KEPÇE VE BİRKAÇ ARAÇ ALDIK
Emirdağ Belediye Başkanı seçildikten sonra Belediye’nin borçsuz, dertsiz nakit para ödeyerek bir kepçe ve birkaç araç aldığını belirten Koyuncu bunun da önemli bir gelişme olduğunu dile getirdi.

TOKİ’YE BAŞVURU SAYISI 125 OLDU, BAŞVURULAR SÜRÜYOR
İlçemize de yapılacak olan TOKİ’yle ilgili bilgi veren Koyuncu, yeni TOKİ konutlarının eski TOKİ Konutları ile Metin Zülbiye Sarı Anadolu Lisesi’nin arasına yapılacağını belirterek; “Bu ayın 15’ine kadar süremiz var, başvurmak isteyenleri bekliyoruz. Sayının 151’e ulaşmasına çok az kaldı. Talep toplama süresi Ocağın 15’inde sona eriyor” dedi.
EKDAD Başkanı Metin Akın’ın da önemli konulara değindiği toplantı Belediye Başkanı Koyuncu’nun toplantıya katılanlara kalem hediye etmesiyle son buldu.
Başkan Koyuncu, toplantıya katılanları kapıda uğurlarken, toplantının çok verimli geçtiğini ve memnun olduğunu da dile getirdi.
(Kaynak : EMİRDAĞ GAZETESİ)

  • Okunma: 1203

Yorumlar (0)Yorum Yap