Başkan Koyuncu, Çocuklarla…

Haberler / Güncel

Başkan Koyuncu, Çocuklarla…

Emirdağ Millet Kütüphanesi, çocuklara kitabı sevdirmek, okuma alışkanlığı kazandırmak amacıyla Kasım ayının ikinci haftası kutlanan Dünya Çocuk Kitapları Haftasında anlamlı bir etkinliğe ev sahipliği yaptı. Emirdağ Belediyesi, Millet Kütüphanesinde taşımalı birinci sınıf öğrencilerine özel etkinlik düzenledi. Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu'nun da katıldığı etkinlikte gönüllerince eğlenen çocuklara günün anlam ve önemine dair konuşma gerçekleştirilerek kendilerine masallar okundu.
Başkan Koyuncu bu anlamlı günde çocukları yalnız bırakmayarak onların eğlencesine ortak oldu. Öğrencilere kitap okumanın öneminden bahseden Başkan Serkan Koyuncu; "Biz Belediye olarak çocuklarımıza, gençlerimize kitap okumaları için her türlü desteği veriyoruz, yarışmalar düzenliyoruz. Biliyoruz ki yarınlarımızı okuyan, araştıran, hedefleri olan nesiller kuracak ve ilerletecek. Burada bu güzel etkinlikte çocuklarımızı Millet Kütüphanemizde ağırladık ve kendilerine kitaplar okuduk. Bu vesileyle bütün çocuklarımızı, gençlerimizi gece saat 23.00'e kadar hizmet veren Kütüphanemize bekliyorum."ifadelerini kullanarak çocukların Dünya Çocuk Kitapları Haftasını kutladı.
Emirdağ Belediyesi tarafından gerçekleştirilen etkinliğin sonunda, çocuklara Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu'nun armağanı olan kitaplar hediye edilerek Emirdağ Belediyesi Mutfak Atölyesinde üretilen ürünler ikram edildi.
Program çekilen hatıra fotoğrafının ardından son buldu.

  • Okunma: 657

Yorumlar (0)Yorum Yap