Başkan Koyuncu, Pazar Yerinde Teveccühle Karşılandı

Haberler / Güncel

Başkan Koyuncu, Pazar Yerinde Teveccühle Karşılandı

Emirdağlı esnaflarla iç içe olmaya büyük özen gösteren Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu hemşehrileriyle hemhal olmaya devam ediyor. İlçede faaliyet gösteren esnaflarla sık sık bir araya gelen Başkan Koyuncu, esnaf ziyaretleri gerçekleştirerek onların talep ve şikayetlerini dinledi.

Pazarcı esnafın yoğun ilgisiyle karşılaşan Başkan Koyuncu, sorunları çözmek için elbirliği ile çalıştıklarını ifade ederek esnafa hayırlı işler, bol kazançlar dileklerini iletti.

Esnaflarla sohbet ederek dertlerini dinleyen Başkan Koyuncu'ya pazar konusunda ve diğer konularda isteklerini dile getiren esnaflar, kendilerini dinleyen Başkan Koyuncu'ya teşekkür ederken, “Üreten bir belediye, üreten bir belediye başkanına sahibiz. Çalışkan bir kardeşimiz var. Bunun kıymetini bilmemiz gerekiyor” dediler.

Esnafların ilgisine teşekkür eden Belediye Başkanı Serkan Koyuncu; "Bugün Salı pazarındayız. Vatandaşımızla bugün değil, her gün birlikteyiz. Değerli esnaf ve vatandaşlarımızla birlikte olmaktan büyük mutluluk duydum. Sohbetleri, samimiyetleri ve destekleriyle bizleri mutlu ettiler. Tüm esnaflarımıza bereketli kazançlar diliyorum, Rabbim birliğimizi daim eylesin inşAllah." ifadelerini kullandı.

  • Okunma: 1237

Yorumlar (0)Yorum Yap