Başkan Koyuncu'dan Halk Ekmek Projesi

Haberler / Güncel

Başkan Koyuncu'dan Halk Ekmek Projesi

Emirdağ'da son günlerde ortaya çıkan ekmek zammına müdahale eden Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu, vatandaşımın ekmeğine dokundurmam diyerek harekete geçtiği halk ekmek uygulamasını genişleterek yeni dönem için aday olması durumunda projeleri arasına eklediğini duyurdu. Emirdağ Sosyal Tesislerinde hayırseverler tarafından kurulan Kadim Dostlar ekmek fırınında acil olarak ekmek üretmeye başladıklarının altını çizen Başkan Koyuncu; yeni dönemde Emirdağ Belediyesi Halk Ekmek uygulamasının görevde olduğu sürece devam edeceğini söyledi ve şunları kaydetti;

"Kıymetli Hemşehrilerim;
Bugün sabahın erken saatlerinden itibaren uyguladığımız HALK EKMEK satışına göstermiş olduğunuz yoğun ilgiye teşekkür ediyorum. Sabah saatlerinden itibaren 4000 adet Halk Ekmeğini siz değerli vatandaşlarımıza ulaştırmakla beraber yoğun talebe de yetişemediğimizden dolayı üzgün olduğumuzu ifade etmek istiyorum. Emirdağlı hemşehrilerim şunu iyi bilsin ki; Halk Ekmek uygulaması sadece birkaç gün değil bizler burada olduğumuz sürece devam edecektir.

Hatta bizlerin yeni seçim dönemi beyannamesinde de yer alarak daha modern ve hızlı bir şekilde halka arzını da yeni dönemde gerçekleştireceğiz. Belediyemize ait ve Hayırseverlerimizin bağışladığı KADİM DOSTLAR ekmek fırınında üretime devam ettiğimiz Halk ekmek uygulamasına ilave olarak, dar gelirli vatandaşlarımıza günlük 1000 adet ekmek arzımız Belediye sosyal markette ve belediye aşevinde günlük 300 adet ekmek arzımız ücretsiz olarak devam etmektedir. Buradan tüm hemşehrilerimize duyururken, KADİM Dostlar Ekmek Fırını hayırseverlerine de teşekkür ediyorum."

  • Okunma: 1278

Yorumlar (0)Yorum Yap