Başkan Koyuncu'dan Mahalle Toplantısı

Haberler / Güncel

Başkan Koyuncu'dan Mahalle Toplantısı

Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu, seçim döneminde söz verdiği gibi Emirdağ merkezde bulunan mahallelere ziyaretlere başladı. Emirdağ'ın en kalabalık nüfusuna sahip İncili Mahallesinde mahalle sakinleri ve İncili Mahallesi muhtarı Orhan Dölek tarafından karşılanan Başkan Koyuncu, Emirdağ Belediyesi idari amirleriyle programa katıldı.

İncili Mahallesi Konutlar mevkiinde bulunan Gazi Binbaşı Fikret Emek parkında mahalle sakinlerinin sorularına birebir cevap verdi ve belediye birim amirlerine gerekli notlarını aldırarak en kısa zamanda sorunların çözülmesi için talimatlarını halkın yanında verdi. Konuyla ilgili bir açıklama yapan Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu; "Seçim öncesinde birçok ortamda ve basında söylemiş ve söz vermiştim. Oturan bir belediye başkanı olmayacağım diye... Ayağım çamur olacak ki oradaki sorunları yerinde göreyim, dedim ve mahalle ziyaretlerimize başladık. Birim amirlerimle birlikte ilk ziyaretimizi İncili Mahallesi'ne gerçekleştirdik. Sorunları yerinde görerek gerekli notlarımızı aldık. Mahallemizde sorunu olan sokakları yerinde inceledik. Biz makama geldiğimizde birlikte yöneteceğiz, demiştik. Halkımızla birlikte mahallelerimizi yönetiyoruz, hep birlikte Emirdağımızı yönetiyoruz. İlgi gösteren mahalle sakinlerimize teşekkür ediyorum."dedi.

Gerçekleşen toplantı sonrasında İncili Mahalle Muhtarı Orhan Dölek, ilgilerinden dolayı Başkan Koyuncu'ya çiçek sunarken; Belediye Başkanı Serkan Koyuncu da mahalle sakinlerine Kuran-ı Kerim hediye ettiği öğrenildi.

  • Okunma: 3334

Yorumlar (2)Yorum Yap

  • ufuk

    TOKİ KONUTLARININ KARŞISINDA BULUNDUĞU BÖLGEDE ALT YAPI ÇALIŞMALARI DEVAM ETMELİ

  • Osman

    Başkan, yeni mahallede önceki muhtar Oktayın döktüğü toprak yüzünden her yağmurda çamur, arkasından da toza bulanıyoruz. Yağmur yağınca kanalizason tıkanp yolu beli bok basıyor. Bu rezillik nedir? Bu sorunu çözersenz size duacı oluruz. Hayırl ramazanlar.