Başlasın Emirdağ Yüzyılı

Haberler / Siyaset

Başlasın Emirdağ Yüzyılı

AK Parti’nin Afyonkarahisar mitingi geçtiğimiz Çarşamba günü Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla Afyonkarahisar Zafer Meydanı’nda yapıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın halka hitabının ardından AK Parti’nin Afyonkarahisar’ın ilçelerindeki belediye başkan adayları tanıtıldı.

Buna göre; AK Parti’den Çay’da Hüseyin Atlı,Başmakçı’da Tuncer Kerpiç, Bolvadin’de Fatih Kayacan, Emirdağ’da Serkan Koyuncu, Şuhut’da İbrahim Eroğlu, Sultandağı’nda Mehmet Aldırmaz, Dazkırı’da Fatih Çiçek, Bayat’ta Halil İbrahim Bodur, İhsaniye’de Emine Gökçe, İscehisar’da Seyhan Kılıçarslan, Sinanpaşa’da Erdal Karaman, Sandıklı’da Adnan Öztaş, Hocalar’da Ali Arslan, Evciler’de Ali Dede Savaş, Çobanlar’da Ali Altuntaş ve Kızılören’de Hüseyin Korkmaz aday gösterildi.

Çarşamba günü gerçekleşen mitingde Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından sahneye davet edilen Emirdağ Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Serkan Koyuncu sahnede Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Hüseyin Ceylan Uluçay’la birlikte mitinge katılanları selamladı.

“BAŞLASIN EMİRDAĞ YÜZYILI”

Miting sonrası bir açıklama yapan Serkan Koyuncu şunları kaydetti : “Başlasın Emirdağ Yüzyılı! Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleri ile 2. Dönem için #Bismillah dedik... Yatırım, üretim, istihdam, değişim, dönüşüm ve
gelişim odaklı çalışmalarımız ile Türkiye Yüzyılı’nda Kadim Şehrimiz Emirdağ’a damga vuracak; yeni eserler, yeni projeler ve Emirdağ’ımıza yakışır hizmetlerle; şehrimiz için çalışmaya devam edeceğiz...

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a ve dualarıyla yanımızda olan tüm hemşehrilerime canı gönülden teşekkür ediyorum” dedi.

  • Okunma: 979

Yorumlar (0)Yorum Yap