BBP'den Mehmet Pala'ya İade-i Ziyaret

Haberler / Yerel 2009

BBP'den Mehmet Pala'ya İade-i Ziyaret

Büyük Birlik Partisi Emirdağ teşkilatı Cumhuriyet Halk Partisi Emirdağ Belediye Başkan adayı Mehmet Pala ve ekibine iade-i ziyarette bulundu. BBP Emirdağ İlçe Başkanı Ramazan Danışan, BBP Emirdağ İl Genel Meclisi Üyesi adayı Aydın Sağlam ve partililer CHP binasında bir araya geldiler. Cumhuriyet Halk Partisi Emirdağ Belediye Başkan adayı Mehmet Pala:”Bütün partilere saygımız ve sevgimiz var. Artık halkımız aydınlandı. Seçim sonunda birbirimizin yüzüne bakacağız. Hizmet edebilecek adayın kazanmasını can-ı gönülden isterim.”dedi.

BBP Emirdağ İl Genel Meclisi Üyesi adayı Aydın Sağlam:” Partimizin kurulduğu günden bu yana bizi iki defa ziyaret eden ve başarı dileyen Mehmet Pala’ydı. 40 günlük bir teşkilata başarı dileyen sadece Mehmet Pala idi. Aslında tam tersi olması lazımdı. Bizim onu daha fazla ziyaret etmemiz gerekirdi.”dedi.

BBP’den Emirdağ Belediye Başkan adayı çıkarmayacaklarını dile getiren Ramazan Danışan:”Biz şimdiye kadar bizim partimize gelenleri bu bizim adayımız diye açıklamadık. Aday adaylarımızdı. Aday çıkararak ortalığı pisletmek istemiyoruz. Seçimlerde hiçbir partinin belediye başkan adayını desteklemeyeceğiz. Bizim İl Genel Meclisi Üyesi adaylarımız olacak.”dedi.

  • Okunma: 2809

Yorumlar (1)Yorum Yap

  • GALİP TURK

    sayın başkanım durmadan ara vermeden çalışmaya devam geliyoruz Emirdağ 5 yl kayıb etti artık bi 5 yıl daha kayıb edemeyız tarafız tarafındayız sen nerde isen oradayız !!!!