BEB, Yönetim Kurulunu Yeniledi

Haberler / Güncel

BEB, Yönetim Kurulunu Yeniledi

Belçika'da siyasi, ekonomik alanlarda olduğu gibi sivil toplum kuruluşu olarak da birçok Emirdağ kökenli dernek faaliyetlerine devam ediyor. 9 yıldır faaliyetlerini Belçika Gent merkezli Osman Mızrak başkanlığında sürdüren Belçika Emirdağlılar Birliği(BEB) yeni yönetim kurulunu oluşturdu.

9. yılında yenilenen yönetim kadrosuyla faaliyetlerine devam edecek olan BEB'de Başkanlığı yine Osman Mızrak yürütüyor. Mızrak'ın yönetiminde ise şu isimler yer alıyor; "Burhan Döngel, Orhan Emirdağlı, Celil Kaplan, Hakan Karaca, Mesut Dişkaya, Ömer Pala, Osman Sancı, Erhan Kocaman, Korhan Sayın, Bulent Gök, Osman Üçkuyulu, Sadık Mızrak, Yakup Yılmaz, Fatih Yaldızkaya."

Başkan Mızrak yaptığı açıklamada; "Dernek yönetiminin 2018 yılında daha geniş daha aktif bir yapılanma içerisine gireceğinden dolayı yönetim kurulumuzda yeniden bir yapılanma ve görevlendirme yapıldı. Bugüne kadar yönetim kurulumuzda olup bizlerle çalışan tüm arkadaşlarımıza teşekkür eder; bundan sonraki yaşamlarında başarılar dileriz. 9. yılında daha aktif bir BEB geliyor." dedi.

  • Okunma: 3940

Yorumlar (0)Yorum Yap