Belçika'nın İlk Online Türk Marketi: Dodom.be

Haberler / Görsel Medya

Belçika'nın İlk Online Türk Marketi: Dodom.be

Belçika'nın Brüksel şehrinde binlerce çeşit ürünüyle hizmet veren Uğur Market, Belçika'nın ilk online Türk marketi olarak www.dodom.be adresinde hizmet vermeye devam ediyor.

2017 yılından beri Brüksel'de en uygun fiyata en kaliteli ürünlerle hizmet verdiklerini belirten Uğur Market yetkilileri, yaklaşık bir yıldır sürdürdükleri sanal market uygulaması www.dodom.be ile yaklaşık 2 bin ürünü satışa sunduklarını dile getirdiler.

Belçika Brüksel'de ikamet eden herkesin oldukça güvenli ve çağın gereklerine uygun olarak hazırlanan web sitesinden ister adreslerine ücretsiz teslimat fırsatıyla sipariş verebileceklerini; isterlerse istedikleri saatte Uğur Markette hazır bir şekilde siparişlerini alabileceklerini kaydettiler.

Sistemden verilen siparişlerin 50 Euro ve üzeri olması durumunda ücretsiz teslimat yapacaklarını, 50 Euro'ya kadar olan alışverişlerde ise 5 Euro teslimat ücreti talep ettiklerini ifade eden www.dodom.be yetkilileri, siteye özel belirli aralıklarla indirim ve kampanyalar düzenlendiğinin altını çizdi.

Özellikle her Salı hazırlanan sebze ve meyve reyonuna özel indirimlerle Salı Pazarı İndirimleri, hafta sonuna özel market indirimleri ile Brüksel'de ilk olma özelliğini taşıyan www.dodom.be ile adrese teslimatın Belçika'daki diğer uygulamalardan bile en uygunu olduklarını söyleyen yetkililer, saat 15.00’e kadar verilen siparişlerin aynı gün, 15.00'ten sonra verilen siparişlerin bir sonraki gün teslim edilmeye devam ettiklerini söylediler.

  • Güncelleme: 24.01.2022 21:02
  • Okunma: 4160

Yorumlar (0)Yorum Yap