Belde Temayül Sonucu Açıklandı

Haberler / Yerel 2014

Belde Temayül Sonucu Açıklandı

AK Parti Afyonkarahisar İl Teşkilatı tarafından, hafta sonu ‘Belde belediye başkanlarının belirlenmesi’ için gerçekleştirilen temayül yoklamasının sonuçları açıklandı.

AK Parti Afyonkarahisar İl Teşkilatı’nın resmi internet sitesinden yayınlanan yoklama sonuçları ile ilgili bir açıklama yapan İl Başkanı Mehmet Zeybek, il genelinde 40 belde belediye başkan adayını belirlemek için il, ilçe, belde ve mahallelerdeki, ana kademe, kadın ve gençlik kollarının sandık başına gittiğini söyledi. Zeybek, yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Hiçbir aday adayının garantisi yok. Parti olarak hiç kimsede ısrarcı değiliz. Yeri garanti görülen birçok il ve ilçe belediye başkan adaylarının bile aday gösterilmediğini hep birlikte görüyoruz. Bugün temayülde ilk sırada çıkan aday adayının yeri de garanti değildir. Son sözü genel merkezimiz söyleyecektir. Temayül yoklamasında ismi olmayan kişilerle de seçime gidilebilir. Temayül kağıtlarında başka aday kimi görmek istersiniz diye bölüm var. O bölümde aday olmayıp ismi fazla çıkan isimlerle de yola çıkılabilir. Herkes genel merkezin kararına saygı duymak zorundadır. Tek aday adayının olduğu yerler genelde mevcut AK Partili belediye başkanlarının olduğu beldelerdir. Ancak başkanların teşkilatla ve halkla ilişkilerini de göz önüne almak zorundayız. Tek aday adayının olduğu yerlerde de halk başka isim üzerinde durursa değerlendireceğiz.”

Emirdağ'ın kalan tek beldesi Davulga Belde Belediye Başkan aday adayı Salih Gündoğan AK Parti temayül yoklamasında 21 oy aldı. Belde Belediye Başkan Adaylarının kim olduğu önümüzdeki hafta açıklanacağı alınan bilgiler arasında.

  • Okunma: 4648

Yorumlar (7)Yorum Yap

  • DAVULGA

    davulga belediyesi borç listesini açıkladı neler yok ki
    1200 tane pide parası bilmem ne kadar et borçu ne kadar içeçek milyarla ağaç borçu toplam borrç resmi rakamla 1 trılyon borç bu güne kadar belediye gelne para 3,5 trılyon ye babam ye bitmeez

  • Batuhan

    Cuneyt Bey sizin herkes Kim oldugunuzu biliyor cikariniz olmasa cengiz palayi bu kadar kayirmazsiniz burakin bu oyunlari herkes gozunu acti

  • duamutef

    her konusmasinda gazeteciligini kullaniosunda daha gecen secimlerde mehmet palanin pesinden kosuodun ne degistide cengiz pala pesinde kosar oldun ben bunu anlayamadim yoksa belediyeden kiraladigin isletmelerlemi ilgili yani cikar iliskisimi var bu turden gazetecilere halkimiz ne dio biliyorsunuz umarim artik vatandas size hangi gozle bakiyor sizde bunun bilincine varin + cengiz pala adaysa belediyeyi unutsun

  • Azziyeli

    AKP'nin adayı Cengiz Pala ise, seçimi AKP'nin kaybedeceğini bugünden söyleyebiliriz.

  • cüneyt gargılı

    Önce ne dediysem şimdi de aynı şeyi söylüyorum.Ne dediğimi de iyi biliyorum.
    Ak Partinin adayı Cengiz Pala.
    Aday belirlendi. Şu an yapılan her girişim teferruattan ibarettir.
    Hiç dikkat ettiniz mi daha düne kadar Hakkı Tekin ismi konuşuluyordu.
    Bugün L.İhsan Dağ, Serkan koyuncu.
    Anketin biri bitmeden diğeri başlıyor.
    Her gün farklı bir isim.
    Sizce sebep ne.Cengiz Palayı aday göstermeyecekler se neden her ankette
    Cengiz Pala mı,yoksa şu mu bu mu diye soruluyor.
    Cevabı yakında..

  • bahadir

    cuneyt, surekli manipule etmek gayretindesin,
    once dedin kesin sonuclandi
    asli cikmadi
    sonra dedin odak gastesi yazdi
    akparti il bsk yalanladi
    simdi diyorki teskilat
    "adaylarin, halkla iliskileri ve teskilatlarin fikrini degerlendirmek ZORUNDAYIZ"
    ama sen diyorsun ki kesin aday cengiz pala
    o diyo canakkale bogazi
    sen diyon ........
    git isine menfaatci

  • cüneyt Gargılı

    AK Parti Emirdağ Belediye Başkanı Adayını belirlemiştir. Hayırlı Olsun bu isim Cengiz Pala'dır. Resmi açıklama bir kaç güne yapılacaktır.
    Bugün Çarşamba şu an 22.26 bu dakika itibarı ile bir gazeteci olarak bu bilgiyi kesin bilgi olarak duyuruyorum.