Berberler Pazar Günleri Açık

Haberler / Ekonomi

Berberler Pazar Günleri Açık

Emirdağ Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı berberlerin çalışma günleriyle ilgili bir çalışma yapmıştı. Yapılan düzenlemeyle Esnaf ve Sanatkarlar Odası berberlerin haftanın bir günü dükkan kapatma isteklerini değerlendirmiş ve Emirdağ Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Muzaffer Aşık ve yönetim kurulu tarafından alınan yeni karar sonrasında Emirdağ’da çalışan berberler Pazar günleri izin yapacaklarından dolayı dükkanlarını kapatmaları kararı alınmıştı. Oda yönetimi bu kararın Emirdağ için özel bir durum olan “Haziran-Temmuz-Ağustos-Eylül” aylarını kapsamadığını da bildirmişti.

Bu kararın uygulanmasına devam edilmesiyle birlikte Emirdağ'da berberler 01 Ekim 014 tarihine kadar Pazar günleri hizmet verecekler. 01 Ekim'den itibaren Haziran 2015'e kadar Emirdağ'daki berberlerin Pazar tatili uygulamasına devam etmesi bekleniyor.

  • Okunma: 2967

Yorumlar (2)Yorum Yap

  • kapatmayın

    kardeşim serbest bırakın açmak isteyen açar istemeyen açmaz. pazar öğleye kadar kapatın illa kapatacaksanız.

  • cuma olması gerekir

    avrupalılar için haftanın yedi günü çalışmaları mantıklı. ekmek parası sonuçta.. ama diğer 9 ay neden pazar günleri kapalı.. memurların ertesi gün işe gideceğini bilmiyor mu bu iş yerlerinden sorumlu odalar. okula gidecek öğrencilerin de olduğunu unutmamalı. tatil olacaksa cuma günü olmalı. hem berberler resmi işleri varsa onları da yaparlar. pazar olması saçmalık.