Bu Takım Çok Can Yakar

Haberler / Spor

Bu Takım Çok Can Yakar

Afyonkarahisar Süper Amatör Ligin ilk karşılaşmasına Emirdağ'da Şuhut Belediye Spor arasında gerçekleşti. Yüzlerce taraftarın hazır bulunduğu ilk maçın hakkını veren Emirdağ Spor, ilk karşılaşmasından 7-2 gibi ezici bir skor ile üç puanı hanesine yazdırdı ve Afyon spor otoritelerince Emirdağ Spor'un bu sene Süper Amatör Lig'de çok can yakacağı yorumu yapıldı.

Kaymakam Bilici, Belediye Başkanı Serkan Koyuncu ve protokolün de tam kadro izlediği Emirdağspor ile Şuhut Belediye Hisar Spor arasında Emirdağ şehir stadyumunda oynanan mücadele yeni sezonun ilk resmi maçı olmasına rağmen Emirdağspor’ un gösterdiği performansla lige çoktan hazır olduğu görüldü.
Rakibine göre üstün bir mücadele sergileyen Emirdağspor, rakibi karşısında 7-2’ lik bir skorla galip gelmesini bildi.
Tribünlerde maç esnasında heyecanlı anlar yaşanırken Emirdağlı vatandaşlar da takımlarını yalnız bırakmadılar ve maç boyunca desteklediler.
Kaymakam Bilici, maç sonunda alınan sonuçtan ve gösterilen performanstan dolayı memnun olduğunu dile getirerek şampiyonluğa giden yolda ilk sınavı başarıyla geçtikleri için futbolcuları ve teknik heyeti tebrik etti. Kaymakam Bilici, “Emirdağspor’ a şampiyonluk yakışır. Sezon sonu şampiyon olarak 3. Lige giden yolda hedefimize bir adım daha yaklaşacağız” dedi.
Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu da takımı tebrik edenler arasında yer aldı. Başkan Koyuncu, "Yenilenen Emirdağ Stadyumunda Lige Güzel bir başlangıç yaparak ilk rakibini 7-2 mağlup eden Emirdağ Sporumuzu ve taraftarımızı tebrik ederim. Size şampiyonluk yakışır tebrikler çocuklar…" dedi.

  • Okunma: 2033

Yorumlar (0)Yorum Yap