Burada Her Şey Tadında!

Haberler / Güncel

Burada Her Şey Tadında!

Emirdağ’da pastacılık sektöründe yaptığı yeniliklerle tanınan pasta ustası Emirdağlı Şükrü Turhan, kendine ait olan işletmesi Pastacım Emirdağ ile birbirinden lezzetli ürünleri Sebze Pazarındaki işletmesinde sunmuştu. Kurduğu yeni konsept pastane-cafe ile İncili Mahallesi Emirdağ Otogarı karşısındaki işletmesiyle kurumsal bir yüz ile hizmet vermeye başladı.

Pastacım Emirdağ markasına yeni bir yüz oluşturan ve Emirdağ’da farklı bir pastane işletmesini hizmete sunan Emirdağlı girişimci Şükrü Turhan, yeni işletmesiyle ilgili şunları kaydetti; “Emirdağ’da farklı lezzetleri tattırmaya Sebze Pazarı içerisinde bulunan işletmemizde başlamıştık. Yeni bir yüz ile cafe-pastane olarak Emirdağ Otogarı karşısındaki işletmemizi genişleterek yepyeni lezzetleri sunuyoruz. Ürünlerimizde kendini kanıtlamış markaların yanı sıra kaliteli malzemelerden üretim yaparken sağlıklı lezzetlerle Pastacım Emirdağ İncili’deyiz.” dedi.

Emirdağ Otogarı karşısındaki işletmede doğum günü, kutlama vb organizasyonların yanı sıra önümüzdeki günlerde serpme kahvaltı gibi yenilikler de Emirdağlılarla buluşacağı öğrenildi.

  • Okunma: 2976

Yorumlar (0)Yorum Yap