Çatallı Köyüne Çok Amaçlı Salon Açıldı

Haberler / Güncel

Çatallı Köyüne Çok Amaçlı Salon Açıldı

Çatallı Köyü vatandaşlarının destekleriyle yaptırılan çok amaçlı toplantı salonu binası, edilen duanın ardından kurdelenin kesilmesi ile açıldı.
Açılışta konuşan Kaymakam Bilici, "Köyümüze kazandırılan çok amaçlı toplantı salonunun yapılmasında emeği geçen muhtarımızı ve kıymetli vatandaşlarımızı canı gönülden tebrik ediyorum. Bu binanın, köyümüze ve sizlere hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.
Açılış sonrası binada incelemelerde bulunan Kaymakam Bilici, burada vatandaşlarla bir araya gelerek sohbet edip onların istek ve sorunlarını dinledi.
Köy muhtarı Bilal Özkara'dan köyün eksiklikleri ve ihtiyaçları konusunda bilgi alan Kaymakam Bilici, kadınlar ile de sohbet ederek onlarla yakından ilgilendi.
Gösterilen misafirperverlikten dolayı vatandaşlara ve köy muhtarı Bilal Özkara'ya teşekkür eden Kaymakam Bilici, vatandaşlarla hatıra fotoğrafı çektirmeyi ihmal etmedi.
Kaymakam Bilici, verdiği desteklerden ötürü Emirdağ Belediyesi ve Belediye Başkanı Serkan Koyuncu'ya ayrıca teşekkür etti. Başkan Koyuncu, Köy Muhtarı Bilal Özkara'ya emekleri için teşekkür ederek Toplantı Salonu ve Doktor Odasına asılmak üzere Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın resmini takdim etti.

Açılışa Emirdağ Kaymakamı Osman Bilici, Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu, İlçe Emniyet Müdürü Erdal Yanık, İlçe Jandarma Komutanı Mehmet Teberci, Ziraat Odası Öztürk Köycü, Emirdağspor Kulübü Başkanı Hüseyin Akçeşme ve çok sayıda vatandaş katıldı.

  • Okunma: 1842

Yorumlar (0)Yorum Yap