Cengiz Pala'dan Mektup Var!

Haberler / Yerel 2014

Cengiz Pala'dan Mektup Var!

Ak Parti’nin Emirdağ Belediye Başkan adayı olarak mevcut başkan Cengiz Pala’yı açıklamasının ardından Pala bir açıklama yaptı. AK Parti Belediye Başkan Adayı Cengiz Pala, diğer partilere gönül verenlere, AK Partiye gönül verenlere ve Emirdağlı’lara ayrı ayrı mesajlar vererek hangi yolu izleyeceğini açıkladı. Pala açıklamasında;”

Kardeşlerim;
Sizlerin dualarıyla her ne şart olursa olsun elif(ا) gibi dik durdum. Olur ya birgün egilmeye başladıgım an Rabbim egiltmeden canımı alsın.Bu dakika itibariyle AK Partimiz bir kez daha "Yeter!!!Karar da irade de Emirdağlının" demiştir.Emirdağ tarihinde ilk kez Emirdağ halkı sandık bizim karar bizim irade bizim aday bizim demiştir. Halkın bağrından kopan değerli Başbakanımız bu iradeye elbette kulak tıkamamış; "Emirdağ Cengiz'siz; Cengiz Emirdağsız" olmaz diyerek bizlere AK Partimizin toprağında yeniden filizlenme imkanı vermiştir. Sizlerin ve Başbakanımızın bu büyük teveccühüne sonsuz teşekkür ediyorum.

Değerli Hemşerilerim;
Önümüzde zorlu geçecek 2 aydan kısa bir seçim maratonu var. Bu dönemde yalnızca hizmetlerimizi ve projelerimizi anlatacağız. Emirdağ'ın hizmetine talip olan diğer partilerin ne adaylarına ne de taraftarlarına hiçbir saygısızlık yapmayacağız.
Ancak zaman zaman bazı siyaset ahlaksızlarının bel altı iftiralarını düzmece oyunlarını göreceksiniz. Siz onlara hangi yanıtı vereceğinizi sandıkta göstereceksiniz. Bundan böyle tartışmak yerine "Sandık" diyeceksiniz. Çünkü seçim geçecek yıllar geçecek ama biz Emirdağlı olarak yine beraber bu şehirde yaşayacağız.1 yıl önce 3 yıl önce 5 yıl önce ya da daha uzun yıllar önce ettiğimiz kötülükler asla unutulmaz unutulmayacak. Biz hiçbir çirkin girişimin ne içinde ne de yakınında olmayacağız.5 yıldır olduğu gibi bundan böyle de sevdaların vaktidir.

Diğer partilere gönül veren benim kıymetli hemşerilerim;
5 yıl boyunca kalbinizin altındaki parti rozetinize değil; sizlerin yalnızca Emirdağlı olmasına hizmet ettik. Sizler de bizim rozetlerimize, amblemlerimize değil hizmetimize dua ettiniz ve destek oldunuz. Artık karar sizin, irade sizin. Hizmetin devamı ve Emirdağ için, ayrım yapmayan, adaletli bir yönetim için tekrar bu göreve talibiz. Kalbinizde yer etmişsek şayet; bu yolculukta sizlerin de desteğini yanımızda görmek istiyoruz.Biz kralımız çok yaşasın diyerek boy boy meydanları süsleyecek posterleri olan kralcılar değiliz.Burası da Gazi Mustafa Kemal tarafından bizlere emanet edilmiş çağdaş bir cumhuriyettir.Her düşünceden halkımızın birlikteliğine inanıyoruz.Asla bu kutlu yolda sizlerin bize katacağı değerleri bir kenara itmedik itmeyeceğiz.5 yıldır olduğu gibi bundan sonra da sizin eleştirilerinize, değerlerinize, her türlü desteğinize açığız.

AK Parti ailesinin kıymetli üyeleri;
Partimiz içinde bu ana kadar yaşadığımız mücadele sona ermiştir. Bundan böyle önümüzde yeni ve zorlu bir süreç ve arkasından gelecek daha büyük bir hizmet mücadelesi başlayacaktır. Kurulan komploların, atılan iftiraların bininin bir para ettiği şu günlerde el ele kol kola omuz omuza Emirdağ hizmetini sürdürmek ilk ve temel vazifemizdir.
AK Parti Emirdağ'ın, Afyonkarahisar'ın ve Türkiye'nin en büyük ailesidir. Bu büyüklük sayısal değildir; halkımız ile hemhal olmaktır. Gece gündüz demeden hizmet için her zorluğa göğüs germektir.
Mevlananın "Dün bitti geçti gitti, artık yeni şeyler söylemek lazım" dusturuyla bu andan itibaren bu haklı davada, bu büyük yolculukta bir zerre bile olsam kafidir diyen tüm kardeşlerimizle hizmet eden olmak için mücadele edeceğiz.

Değerli Emirdağlılar;
29 Mart 2009 akşamı tünelin ucunda bir ışık görünmüştür bundan böyle sevdaların vaktidir demiştik.
5 yılda Bölgemizin vizyon ilçesi olacağız demiştik.Hamd olsun hedeflerimize ulaştık.
30 Mart 2014 akşamı inşallah Türkiye'nin vizyon kenti Emirdağ yolculuğu devam edecek. Artık aydınlık bir yolda ilerliyoruz.Alnımız ak yolumuz açık.

Tüm Emirdağlı hemşerilerime ve yine Emirdağ halkına güvenerek Emirdağ'da %50 sözü verdiğimiz sağlam irade Sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'a,Emirdağ'a yaptığımız her hizmetin altına imzasını atan Sayın Bakanımız Veysel Eroğlu'na ve kıymetli vekillerimize, yol göstericimiz, ağabeyimiz İl Başkanımız Mehmet Zeybek'e, İl belediye başkanımız, kardeşim Burhanettin Çoban'a ve İl Genel meclis başkanımız akil insan Salih Sel'e, ilçe yönetimimize, il ve ilçe kadın ve gençlik teşkilatlarımıza teşekkür ediyor; DURMAK YOK YOLA DEVAM diyorum.

Cengiz PALA
Emirdağ Belediye Başkanı
AK Parti Emirdağ Belediye Başkan Adayı”

  • Okunma: 4837

Yorumlar (24)Yorum Yap

  • SEZAR

    yada yüksek okul mezunuyum diyerek kendi partisini bile kandırıp aslında ortaokul mazunu olan (ki önemli olan ortaokul mezunu olması değil yalan söylemiş olması) cengiz palaya mı atılacak bu seçimde de oy atacak adam yok yani

  • sezarın hakkı sezara

    evet sayın yorumcular iyi hoş çok güzel yazıp çiziyorsunuz bundan 5 yıl önce bana oy vereninde vermeyeninde a.... nı ,a...dını si..yim diyen adayamı yada uzun çarşının başına dikilip ulan şe...sizler karı kılıklılar karı gibi etek giyin pe...venkler diyen adayamı oy verelim bırakın fanatikliği sezarın hakkı sezara verilmeli...

  • PINAR

    pala donemi kapanmistir. ugur serdara hayirli olsun.
    "afyon politburosu" tum emirdaga RAGMEN cengiz palayi aday gostermistir .
    secim sonunda" boyunun olcusunu" alip gideceklerdir
    emirdagina yazik etmislerdir
    iyi insanlar siyasete malesef girmiyor

  • deniz

    başkan sen de onur varsa gerçekten hasiyetin şerefin varsa bu partide 1 dk durmazsın her yer yoksuzluk heryer hırsızlık daha ne bekliyorsun bu partide çıkarınmı var yoksuzlukmu yaptın yapmadıysan adam gibi çık ben bu partiden ady değilimde dik dur emirdağlıyada bu yakışır

  • frds

    AK PARTİLİ yorum yapıyor, birileri "ismini vermeyen kişi" diye cevap veriyor. Ne ilginçtir ki kendilerinin de ismi yok. Kardeşim, Emirdağ halkı Cengiz Pala'ya hesap soracak hesap. Onun usulsüzlüklerini, yaptırdığı çay deresi taşımaz. Emirdağ halkı Pala'nın tahsilini bile bilmiyor. Beni ilgilendirmiyor ancak kendi seçmenine yalan söylüyor

  • cürük cengiz

    çürük cengiz gidecek sağlam cengiz gelecek diyenler hani nerde gardaşım hanıııı

  • tavsiyeci

    hani ne oldu ne değişti Ankaradaki kendi kendinin reklamını yapan büyük bürokrat havasındaki emirdağlı şahıs ,her dönem her partiden aday adayı olacağım, oluyorum, oldum ,isterim ama istemem benim tavsiye ettiğim kişi olur diyen her hafta ortaya bir asparagas haber atan malum şahıs ne oldu genel merkez ne seni nede senin tavsiye ettiğin kişiyi aday etmedi diyordun ya ben istemem ama ben a kişiyi tavsiye ettim o olacak diyordun noldu attığın palavralara kim inandı geç bunları boş laf etme bari .

  • ak partiliye nokta

    evet ak parti yönetimindeyim diyen arkadaş bir tek cümlesinde kendini belli etti kesinlikle ak parti şu anki yönetiminde değildir ama önceki yönetimdeki biridir korkaklığından isim vermemektedir faceebookk cu arkadaşı ben deşifre etmek istemiyorum o yazmasına devam etsin....

  • AK PARTİLİ - Nokta..

    Bana cevap veren partisiz partiliye şunu soracağım; sen partiliysen cingöze 3 kişi dışında yönetimden destek veren yok bunlardan camcı ve kömürcü nete girip de yorum yazamaz zücaciyeci de safını belli etmez, ozaman sen kimsin.
    Demek ki asıl senin partiyle bi alakan yok, yönetimde falan da değilsin kimseyi kandırmaya çalışma. Ben noktayı koydum 1 nisanda satır başı yaparım.Siz polemiğe devam edin. :)

  • Mehmet Özkul

    Cengiz,her yolun bir sonu vardır unutma!!O yolun sonunu bu millet sana da ağa babana da inşaallah gösterecek.

  • AK PARTİ İLÇE YÖNETİM ÜYESİNDEN AK PARTİLİYE CEVAP

    Kendini ak partili ilçe yönetimindeyim diye ismini vermeden yorum yapan arkada bizim ilçe yönetimi olarak aramızda senin gibi birisi yok boş ve yersiz yorumlarınla ilçe yönetimindeki arkadaşlarımızıda zan altında bırakma aramızda öyle birisi olsa çıkar fikrini bizlere söylerdi şu an ilçe belediye başkan adayımız Sayın Cengiz PALA dır bizler sonuna kadar yanındayız..

  • Fatih arslan

    Ne yazıkkı ülkemizin en büyük sorunu ikçemizdede aynı. Palanın belirli şakşakcıları var keza diğer siyasetcilerinde olduğu gibi. Sırf kendi çıkarları için bir çok şeye kılıf yyduruluyor. Bazı arkadaşlar demiş yaptıkları ettikleri diye. Arkadas biz tas devrinde defiliz bu adamlarin gorevi bu yapacak tabi ama bunu yaparken malum sarrafa 200 milyar vermeyecek, yolsuzluk yapmayacak, secim kazanmadan ve kazanirsa benim vergimle havayifisek atmayacak! Ne yazikki siyasettir asil pislik olan!

  • Ak Partili-cevaba cavap

    Demi ben istifa ediim. Sizde benim yerime kendiniz gibi omurgasiz, menfaatci, düzembaz birini getirin her istediginize evet desin. Oh negüzel ne güzel. Yok öyle yagma buradayim ve hakkin yanindayim işinize gelirse..

  • objektif

    Cengiz palanin yanlislarini kamuoyuna bildiren durust insan Ugur kargin.
    Neden bu yanlisliklari soylemek icin 3 sene beklediniz merak ediyorum dogrusu bi secmen olarak..
    Ne olduda cengiz in evin kacak oldugunu belediyenin nikah icin alinan paranin haksiz oldugunu vb 3 sene sonra soylediniz. Kamuyona karsi madem bu kadar duyarliydiniz niye yanlisliklari soylemk icin 3 yil beklediniz. İste tamda bu yuzden samimi gelmiyonuz malesef. İlk gunden elestirip haksizliklarin karsisinda durmaliydiniz

  • AK PARTİYE CEVAP

    Ben emirdağ Ak Parti ilçe yönetimi üyesiyim.. evimde 4 oyumvar 1 ini bile kurban ederim. Uğur Serdar'a hayırlı olsun...diyorsun iyi hoşta hala ak parti ilçe yönetiminde duruyorsun tasvip etmediğin aday olduysa ilçe yönetiminden istifa etmediğin sürece alçağın çıkarcının birisin..daha da yazacağım ama senin durmuna ve şahsiyetine ne denir adını sen koyyy menfaatçi ve çıkarcı yönetim kurulu üyesi...aslanlar gibi ver istifanı çekil ilçe yönetimindeki arkadaşları bari zan altında bırakma..

  • Sözün Özü

    Durumun özeti ve sözün özü: Ak Parti emirdağda bitmiştir. Ruhuna fatiha..

  • Yuh artık..

    Adam bi de elif gibi olmaktan bahsetmezmi. Arkadaş senin döneklikte fatih üreği solladığını, kıvırtmakta asenayı geçtiğini, arkadan vurmakta brütüsün senin yanında solda sıfır kaldığını bi biliyoruz. Yazık elif gibi onurlu ve manalı bir harfi ağzına alma..

  • AK PARTİLİ

    Ben emirdağ Ak Parti ilçe yönetimi üyesiyim. Yanlışa sessiz kalmadık elimizle düzeltmeye çalıştık olmadı, dilimizle düzeltmeye çalıştık ama nafile. Yanlışta, yolsuzda, haksızda ısrar edildi artık bize buğuz etmek kaldı. Ama bugu etmekle kalmam evimde 4 oyumvar 1 ini bile kurban ederim. Uğur Serdar'a hayırlı olsun...

  • hasan kaya

    cengiz bey sizi birebir tanimiyorum sadece duyduklarim ve yaptiginiz icraatlar kadar biliyorum. 5 yillik sure icinde emirdaga cok buyuk isler yapildi bunu gormemek nankorluktur. Bu yaptiginiz hizmetlerin yaninda onla bunla kavga etmeseydiniz gozu kapali kazanirdiniz. Bundan sonraki 5 yil icin sadece kimseyle ugrasmiyacaginizi taahhut edin ve buna inandirin oyum size. Agir tasi ne yel alir ne sel kimseye laf yetistirmek zorunda degilsiniz ki...

  • eyüp kocabaş

    Emirdağına birazcık objektif bakanlar cengiz paladan önce ve sonrası diye bakıyorlar. İkisi srasında milat gibi fark var. Bakanla başkanın uyumu emirdağına çağ atlattı. Destek verin ki bu hizmet yürüsün ve büyüsün. Başarılar başkanım.

  • nuri kara koç

    h..olsun emirdag için.gercek anlamda hızmet isteyen.daha rahat.hızmet.almak.isteyen.dede ebe partilerini bırakıp emirdag için geleceğimiz için.bir daha bu insana destek verilmeli.evt demeli.sunu bilmeliyizki.adam gibi bir lavabonuz.bile yoktu.daha düne kadar daha .bir köyden.farkı yokdu.bunu herkes görmeli.ona göre birdaha sapkasını önüne koyup cok iyi.düşünmeli.ALLAH.SELMAET VERSİN

  • frds

    Emirdağ Belediyesinin hesaplarının halka açılması için öncelikle mevcut yönetimin belediyeden uzaklaştırılması gerekiyor. Bu da kesinlikle olacaktır. Eline yazıp vermişler bu yazıyı Cengiz Pala'nın. 29 Martta tünelin ucunda ışık görünmüşmüş. Pardon, 29 Marta kadar olan süre tünelmiydi, karanlıkmıydı sayın Pala? Aslında evet Emirdağ halkı için tüneldi, ancak o görünen ışık gelen trenin ışığıdır ve sizi ezecek yeni yönetim treninin ışığıdır.

  • deniz

    emirdağda mhp ve chp çekişir akp 3 parti olur bence cengiz vizyonunu tamamladı ve belediyeye de altından zor kalkacak bir borç bırakacak inşallah bu borç emirdağlılara sırtına yüklenmez .

  • Emirdağlı

    Mhp liyim fakat oyum ak partiye değil cengiz pala ya