CHP'li Özel Emirdağ'da Konuştu!

Haberler / Siyaset

CHP'li Özel Emirdağ'da Konuştu!

Emirdağ’da halka hitap eden CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, "İşçinin, emekçinin, esnafın, yaşlının, gencin, Emirdağ'ın, Afyonkarahisar'ın ve bütün Türkiye'nin yüzünü güldürmeye var mısınız? Her şey çok güzel olacak" dedi. CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, Emirdağ'da 28 Mayıs'ta yapılacak Cumhurbaşkanı Seçimi'nin ikinci turu için destek istedi.

Özel, Cumhuriyet Meydanı'nda seçim otobüsünden yaptığı konuşmada, ayrım gözetmeksizin varlık içinde, birlik içinde yaşamasına taraftar olduklarını söyledi. Terörle mücadeleyi sürdüreceklerini aktaran Özel; siz kazanıyorsunuz, biz kazanıyoruz. Kimse kaybetmiyor. Pazar günü ilk dört maddede anlaştığımız, kadına şiddette anlaştığımız, terörle mücadelede birlikte olduğumuz, sığınmacı meselesinde birlikte düşündüklerimizle sandığa gideceğiz. Oyları iki adaydan birine vereceğiz." dedi.

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel'e Emirdağ Cumhuriyet Meydanı'ndaki mitinginde CHP Afyonkarahisar Milletvekili Burcu Köksal, CHP Afyonkarahisar Milletvekili adayı Emirdağlı Abidin Yağcı, diğer milletvekili adayları, CHP Afyonkarahisar ve Emirdağ ilçe teşkilatlarının yanı sıra Özgür Özel'in samimi arkadaşlarından CHP Eskişehir Milletvekili aday adaylığı yapan Emirdağlı Eczacı Yücel Yenilmez de eşlik etti. Emirdağ'daki mitinge yoğun katılım oldu.

  • Güncelleme: 27.05.2023 00:20
  • Okunma: 1638

Yorumlar (0)Yorum Yap