Cumhurbaşkanı Gül'den Emirdağ Yorumu

Haberler / Özel Haber

Cumhurbaşkanı Gül'den Emirdağ Yorumu

İsveç'te Konya'nın Kulu ilçesinden çok sayıda Türk'ün yaşaması nedeniyle Ankaratemaslarına başlamadan önce bu ilçeyi ziyaret eden İsveç Başbakanı Reinfeldt, ziyaretleilgili izlenimlerini Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'e anlattı. Kulu'nun çok şirin bir ilçeolduğunu, çok sayıda evin İsveç tarzı olmasının kendisini şaşırttığınıifade eden Reinfeldt, "Kulu İsveç'te Türkiye'nin en büyük kentisanılır. Oysa çok şirin ve sakin bir yer. Ülkemizde yaşayan Türklerinmemleketini görüp güzel anılarla ayrıldığım için çok mutluyum" dedi.Gül de Reinfeldt'in bu sözlerine, "Kulu'nun İsveç'te en büyük Türkkenti olarak bilindiğini ben de duydum. Belçika'ya gittiğiniz zaman da,aynı kanı Afyonkarahisar'ın Emirdağ ilçesi için vardır. ÖzellikleBrüksel'de çok sayıda Emirdağlı yaşar" karşılığını verdi.

  • Güncelleme: 22.04.2009 15:21
  • Okunma: 3339

Yorumlar (7)Yorum Yap

  • ömer

    sayin hemserilerim cumhurbaskaninin görevi köy köy dolasmak degil.bilmiyorsan acar okursun.demekki kululular birseyler yapti getirdi o zaman sende yapbirseyler sende getir.oturur beklersen kimse gelmez.emirdaga altindanda fabrika yapsan avrupadan fazla maasda versen gencler avrupa sevdalisi.bizler özentili milletiz emirdagli olarak.cekememezlik herbi............var.

  • fatih

    sayın zülfü kardeşim ben ne emirdaglıyım ne kayserili şimdi yazdıklarımı iyi oku yaşın kaç bilmiyorum bak kardeş daha bu adam başa geçeli 1 yıl olmadı bundan önçeki cumhurbaşkanı kimdi biliyormusun senin hemşerin afyonlu idi sezer yani adam hiç emirdagına gittimi ama sen bilmen senin kafa belli şimdi gelelim senin neden avrupaya gittigine 67 gidenlerdensen sözüm yok ekmek parası 85 gidenle 67 de gidenlere bakıp kırmızı mersedesle geldiler onlarda onun peşine takılıp giti ekmek parasını onların hepsinin elinden öpuyorum (bazıları hariç) 90 dan gidelerine biz gönderdik çünkü burda bir ...... yaramıyorlardı yani sınır dışı senin gibiler hayru nisa hanım neden aihm neden şikayet etti daha onu bilmiyorsun gelirsin buraya senede bir havanı atarsın avrupalısınya burdakilerde sana acır seslenmez misafir diye tabi sende kendini bir... zannediyorsun şimdi iş deyişdi biz türkiyede burda işe yaramayanları şutluyoruz avrupaya geldiginde 2 hafta deyilde 2 ay kalbakayım bi gör bakayım avrupaya varınca köye geldim zannedersin kaçum turkiye eski türkiye deyil bunu bil artık herşey deyişti sizin gibileri gönderince allaha çok şükür düzettik :-)

  • Karaduman

    Emirdag'i Bilsen Ne Bilmesen Ne? Faydan Olmadiktan SOnra CumhurBaskani Olsan Ne Olmasan Ne?

  • kumandan

    :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

  • Bruksel hamdi

    Belcikada coguz cok olmasina da hani nerede birlik beraberlik (kursun asker)cogunlugu,bir cogumuz biribirimizin ayagina celme atiyoruz veya atmaya calisiyoruz ,insallah kayip olup gitmeyiz onümüzdeki yillarda.

  • zulfu

    sayin gul...elin basbakani gelip gezer kuluyu.aferin isvec basbakanina.sen de bir yerden duymussun emirdagi hatirlattin..ona.hic yuzun kizardimi elin adami ..kuluyu emirdagi geziyor inceliyor ya sen ..ne yapiyorsun allah askina...hic sordunmu bu emirdagli niye gitti avrupaya diye..nerde sende o ..allahin askina.kayseriye verdigin fabrikanin..4..tanesini emirdaga gertirsen ne olur emirdag kurtulur a.gul..emirdagli avrupaya kul olmaz..sen git ankarada otur ..emirdag sana 187..km sayin gul birgun gel allah askina..sen gelmezsen bende fransa basbakanini..getirip sizi onlara sikayet edecem.. nasil olsa sikayet edenler bu memleketin zirvesinde oturuyor...mesela.. senin gibi hayru nisa hanim gibi....sayin gul....

  • Mehmet Ali

    Belçika Kralı da Emirdağ'a gelirmiş. Ne olur be! :lol: