Demiral, Yaşlıları Ziyaret Etti

Haberler / Genel 2015

Demiral, Yaşlıları Ziyaret Etti

Afyonkarahisar Milliyetçi Harekat Partisi Milletvekili Aday Adayı Abdil Demiral ve Emirdağ Belediye Başkanı Uğur Serdar Kargın, Yaşlılar haftası etkinlikleri kapsamında Emirdağ Huzurevini ziyaret ederek, yaşlılara tek tek sohbet ettiler.

Milletvekili Aday Adayı Demiral, ziyaret sırasında duygulu anlar yaşadı. Emirdağ Huzurevini kuruluşunda görev aldığını belirten Demiral,” Emirdağ Huzurevi’nin bende manevi bir önemi vardır. Türkiye’de bir çok Huzurevi’ne örnek olmuş bir mekandır. Her zaman Emirdağ Huzurevine Avrupa da ki Emirdağlılar, Eskişehir, Ankara, Antalya ve Afyonkarahisar’dan sürekli ziyaretlerin yapıldığını biliyorum.Buradaki yaşlılarımız hiçbir zaman ilgi ve alakadan uzak değillerdir. Bu yüzden Emirdağ Huzurevi özeldir”dedi.

Belediye Başkanı Uğur Serdar Kargın da ,” Her fırsatta Yaşlılarımızın yanında oluyoruz ve olmaya devam edeceğiz. O’nlar bizim için birer değerdir” dedi.

Huzurevi sakinleri Milletvekili Aday Adayı Abdil Demiral ve Belediye Başkanı Uğur Serdar Kargın’ın ziyaretlerinden mutlu olduklarını belirterek, “ Her zaman yanımızda oldunuz, bugünde bizi yalnız bırakmadınız, Allah sizden razı olsun” diye duygu ve düşüncelerini dile getirdiler.

Yaşlılarla birlikte meyve yiyen konuklar, ardından yaşlı annelere Türk Bayraklı Eşarp ve yaşlı babalara mendil hediye ederek, hatırlarında hoş bir anı bırakılmak istendi.

  • Okunma: 1925

Yorumlar (0)Yorum Yap