Depremin Yıldönümünde Emirdağ’a Duygulandıran Mesaj

Haberler / Güncel

Depremin Yıldönümünde Emirdağ’a Duygulandıran Mesaj

Depremzede vatandaşın sosyal medya aracılığı ile Emirdağ Belediyesi'ne gönderdiği teşekkür mesajı duygulandırdı.

Kahramanmaraş merkezli depremler sonrası Türkiye’de yardım seferberliğinde yardım tırlarını ve ekipman desteği gönderenler arasında ilkler arasında yer alan Emirdağ Belediyesi ekiplerine ve Emirdağ halkına depremzede vatandaşlardan anlamlı bir teşekkür mesajı geldi.

Depremzede vatandaş mesajında; "Asrın felaketininin üzerinden bir yıl geçmesine rağmen öncelikle bu felakette deprem șehitlerimizin ruhları şad mekanları cennet olsun inşallah.. Ayrıca depremden sonra Emirdağ'a ailecek gelip bizlere her türlü desteği verdiğiniz için başta Belediye Başkanımız ve personeli ve Emirdağlıları unutmadık. Hepinizden Allah razı olsun." ifadelerine yer verdi.

Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu asrın felaketinin yıl dönümünde gelen mesajla duygu dolu anlar yaşadığını ifade ederek sözlerinde şunları kaydetti; "6 Şubat sabahı yaşanan akabinde aynı günün öğleninde ikinci bir yıkımla asrın felaketini ne yazık ki ülke olarak yaşadık. Haberi aldığımız ilk andan itibaren, elimizden gelen desteği afetzede vatandaşlarımıza gösterdik. Bu kapsamda felaketin ilk anından itibaren yardımsever Emirdağlı hemşehrilerimiz 149 Tır ve gurbetçi vatandaşımız 49 Tır ile birlikte; 200 yardım ve destek tırı afetzedelere dağıtılmak üzere AFAD merkezlerine gönderdik. Yine Belediye aşevimizde hazırladığımız gıda ve Belediye fırınında hazırladığımız ekmekleri depremzede kardeşlerimizle paylaştık. Bununla birlikte depremzede vatandaşlarımızın konaklaması için birçok konteynerda afet bölgesine gönderdik ve evlerimizin kapısını sonuna kadar depremzede kardeşlerimize açtık. Bugün depremzede vatandaşımızdan gelen bir teşekkür mesajı ile gurur duyduk. Bir o kadar da içimiz burkuldu. Konuşmakta hala zorlandığımız bu felaketin ardından elimizden geleni yapmış olmanın bir nebze de olsa huzurunu yaşadık. Bizim için bu teşekkür manevi anlamda paha biçilemez bir söz. Çünkü o felaketin yıl dönümünde bizi hatırlamaları  büyük bir nezaket ve büyük bir incelik. Biz her zaman emirlerindeyiz. Bu süreçte emeği geçen tüm ekiplerimize ve yardımsever Emirdağlı hemşehrilemize bir kez daha teşekkürlerimi iletiyorum. Allah bir daha böyle acılar yaşatmasın.

Bu vesileyle bir kez daha deprem şehitlerimizi rahmetle anıyor, ailelerine, yakınlarına ve Milletimize baş sağlığı diliyorum."dedi.

  • Güncelleme: 06.02.2024 10:04
  • Okunma: 970

Yorumlar (0)Yorum Yap