Duran'ın İlk Röportajı www.emirdag.gen.tr'de

Haberler / Özel Haber

Duran'ın İlk Röportajı www.emirdag.gen.tr'de

Adalet ve Kalkınma Partisi Emirdağ İlçe Başkanlığı'na atanan Hüseyin Duran ilk röportajını www.emirdag.gen.tr ile yaptı. Emirdağ'daki son gelişmelerle ilgili sorulara cevap veren Duran, siyasi parti temsilcilerini tek aday üzerinde AKP çatısında birliğe çağırdı. Emirdağ'a hizmet gelecekse iktidar partisi olan partisinin bu hizmeti getireceğini sözlerine ekleyen Duran, 5 aday adayının başvurduğunu söyledi. İşte o röportaj:

Emirdag.gen.tr: Son yıllarda Emirdağ'daki nüfus giderek nüfus azalıyor. Bunu nasıl değerlendiriyorsunuz? Emirdağ'ın en büyük ihtiyacı nedir? Bunun için sizin partiniz ne gibi şeyler yapıyor?

Hüseyin Duran (AKP): Emirdağ'ın en büyük sıkıntısı göç ve işsizlik. Yeni yatırımlar AKP döneminde gerçekleşiyor. Özellikle Organize Sanayi Bölgesi'ne yeni isimler ve firmalar gelecek; sorunlara çözümler bulunacak. Proje çalışmaları ve yatırımlarımız devam ediyor. Lütfi İhsan Dağ döneminden sonra çalışmalarımız ortada.

Emirdag.gen.tr: İktidar partisi olan partiniz Emirdağ'a gereken önemi gösteriyor mu?
Hüseyin Duran (AKP): Önem veriyor elbette. Özellikle bu dönemde Çevre ve Orman Bakanımız Veysel Eroğlu'nun Afyonkarahisarlı olması sayesinde Emirdağ tarihinde görmediği hizmeti gördü. Ne zaman elimizi uzatsak diğer bakanlıklardan da olsa hizmet gördük ve elimiz boş gelmiyor. Alt yapı olsun, üst yapı olsun her konuda gereken önem gösteriliyor.

Emirdag.gen.tr: Haziran'da yapılacak olan genel seçimde partinizden Emirdağlı aday ya da adaylar olabilecek mi? Seçilme şanslarını nasıl görüyorsunuz?
Hüseyin Duran (AKP): Partimizde aday adayı oldukça fazla. Bildiğiniz üzere eski ilçe başkanımızı Av. Abdülkadir Yılmaz aday adaylığını açıkladı. Ondan hariç 4 aday adayımız daha bulunuyor. İsimleri şimdi söylemek istemiyorum. İlerleyen günlerde belli olacak. Bu arkadaşlarımızı sıralamaya koymak için elimizden geleni yapacağız. Siyasette hiçbir şeyin garantisi yoktur. Mücadelemizi vereceğiz. Baki Durmaz'dan bu yana vekilimiz yok; bu dönem bunun için çalışacağız.

Emirdag.gen.tr: Herhangi partiden aday gösterilmesi durumunda bu Emirdağlı vekil adayını destekler misiniz? Artık Emirdağ'ın siyasi anlamda birleşme sırası gelmedi mi?
Hüseyin Duran (AKP): Biz iktidar partisiyiz. Hizmet gelecekse pekala AKP'yle gelir. Biz gibi herkes bunu biliyor. Türkiye gerçeği olduğu gibi AKP gerçeği de vardır. Hizmet AKP'yle gelir. Diğer partiler AKPden sıralamaya adam koyalım diye bir arayışa girerlerse daha faydalı olacaktır. Bunun örneğini Lütfi İhsan Dağ döneminde yaşadık ve başarıya ulaştık. Böyle bir birleşmeyle Emirdağ'ın makus talihini yeneriz.

Emirdag.gen.tr:  Şubat ayı sonunda yapılacak olan Emirdağlılara Gecesi'ne siyasi partiniz davet edildi mi? Bu geceyle ilgili görüşleriniz nelerdir? Emirdağlılar gecesinde Amerika'dan gelen bir bayanın partinizden aday adayı olduğunu açıklayacağı söyleniyor, neler söylemek istersiniz?
Hüseyin Duran (AKP): Geceyle ilgili partim adına da olsa bana bir davetiye gelmedi. Aday adayı olacak olan bayan ile ilgili ise hayırlı olsun deriz, bize başvurusu gelirse de yönetimimizle bunu değerlendiririz.

  • Okunma: 6698

Yorumlar (12)Yorum Yap

  • gentin sesi

    hayırlı olsun

  • emirdağ avrupa hattı.

    sn akpartili;SEN O BASİT AYAKLARI BIRAK.HÜKÜMET SÖZCÜSÜMÜSÜN.BURADA EMİRDAĞ'I KONUŞUYORUZ.ALIŞMIŞSINIZ KOLAY YOLDAN,ELEŞTİREN HEMŞERİLERİMİZE,YOK GURBETTESİN BİLMESSİN,YOK İTHALSİN,YOK AVRUPADASIN ANLAMAZSIN NEKADAR GÜZEL EMİRDAĞINDA AK PARTİ YÖNETİMİNDE OLMAK BİR SİZ AK PARTİLİSİNİZ ELEŞTİRENLER DEĞİLMİ????SEN 8 YILDIR EMİRDAĞINA NEYAPTINIZ ONU ANLAT.HASTANEDE DOKTOR YOK,KANALİZASYON YOK,ŞELALELİ LUNA PARKLI MESİRE YERİN YOK,ELEKTİRİK KESİNTİLERİ YAZIN DEVAM EDECEK,KALDIRIM TAŞLARI HEPSİ KIRIK MİLLETİN AYAKIRILIYO YÜRÜKEN VS.VS .TÜRKİYEDE KÖYLER BİLE ŞEHİR GİBİ OLDU,EMİRDAĞ KÖY GİBİ OLUYOR.BİLMİYORSANIZ BU İŞİ BİLMİYORUZ DEYİNDE,ANKARA VE AVRUPADAKİ HEMŞERİLERİMİZ SİZE YARDIMCI OLSUNLAR.SN EMİRDAĞ AK PARTİ YÖNETİCİLERİ.

  • GILGIN emirdagli

    [quote name='AKPARTİLİ']herkes yapılanları görmeyebilir,herkes yapılanları beğenmeyebilir,herkes akpartili olmayabilir,ama insan deve kuşu misali kafasını kuma sokarsa etrafındaki olanları görmez,ülkemizde cumhuriyet tarihinde yapılamayanları yapan ak parti bu sefer iktidara son yapılan bütün anketlere göre %50 nin üzerinde oy alarak geliyor uyanın arkadaşlar.GERÇİ olayın diğeryönünden bakacak olursak herkes akpartili olursa ozaman anamuhalefette olmaz,muhalefette kalmaz ozaman biz neyaparız işte akşam haberlerinde muhalefet liderlerini dinleyerek stres atıyoz,allah korusun onlarsız olmaz. biri değişik hesaplamalar yapacak kahkahadan gülecez,diğeride doğuda başka batıda başka kıvıracak ,bol keseden atacak ona gülecez demi.tüm emirdağ halkına saygılar...[/quote]
    ben basbakani seviyorum bir gorusu haric pkk konusun da cok zayif kaliyor .be hemserim biz yapilanlari gormuyoz (ne varsa gorulecek?) BiZ NAKORUZ sadece sizin ihalelerinizi yusuf demirin ihalesi profosorlugunu goruyoz belediye baskanin jeepini goruyoz millet vekili adayinizin delegeler sildigini goruyoz emirdag hizmet edenlere saygisizligini goruyoz daha sayariz bizler goruyoz cunku NAKORLUGU goruyoz hemserim artik biktim hani bi laf var emirdag deyimiyle bu emirdagina acirsam ......... sizler basinizi gomun malinizi goturun emirdag ne halin varsa gor yaaa :sad:

  • volkan

    şimdi gerçekci olmak lazım akp şunu yaptı bunu yaptı diyorsunuz ben allah için hiç görmedim yaptığı birşeyi tek yaptığı cengiz palayı emirdağın başına getirdi oda krallığını ilan etti hiç bir iş eylem yapılmıyor... bu tüm akp yönetiminin ayıbıdır . yönetim istifa diyorum.. emirdağını seviyorum. lazı afyonluyu söz sahibi yaptınız otopark ihalesi üniversite ihalesi beledinin devlet dairelerinin tüm ihaleleri sizlerde allah daha çok versin diye o koltukta oturuyorsunuz.... site yönetimi bunu yayınla....... akp yönetiminde belediye meclisinde bir tane sevilen sempatisi olan varmı sadece bunun cevabını verin yeter...

  • AKPARTİLİ

    herkes yapılanları görmeyebilir,herkes yapılanları beğenmeyebilir,herkes akpartili olmayabilir,ama insan deve kuşu misali kafasını kuma sokarsa etrafındaki olanları görmez,ülkemizde cumhuriyet tarihinde yapılamayanları yapan ak parti bu sefer iktidara son yapılan bütün anketlere göre %50 nin üzerinde oy alarak geliyor uyanın arkadaşlar.GERÇİ olayın diğeryönünden bakacak olursak herkes akpartili olursa ozaman anamuhalefette olmaz,muhalefette kalmaz ozaman biz neyaparız işte akşam haberlerinde muhalefet liderlerini dinleyerek stres atıyoz,allah korusun onlarsız olmaz. biri değişik hesaplamalar yapacak kahkahadan gülecez,diğeride doğuda başka batıda başka kıvıracak ,bol keseden atacak ona gülecez demi.tüm emirdağ halkına saygılar...

  • mahmut

    bırak huseyın duran emırdagın gelecekle ılgılı beklentılerı sana ve akp ye kaldıysa bıtmıs demektır.

  • profosor

    huseyin efendi ne hizmet geldi emirdagina sendemi koseyi donmek istiyon ama donemezsin cunki avrupadaki emirdaglilar uyandi

  • kuzey

    emirdagina ne yaptinizki övünüyorsunuz...fabrikami getirdiniz işsizliğemi çare oldunuz her sene onca gencimizin avrupaya gönderilmesine mi çare buldunuz..var olan askeriye sahip cıkamadınız.. askeriyenin yerini aldınız itler dolaşiyor avlusunda kalan bi meslek yüksek oklu var oda girek öğrenci sayısı azalıyor.sizin yaptiğiniz tek şey gösteriş yapip kendi ceplerinizi doldurmak...bizlerdemi cemate girsek bakarsın o zaman bizimde ceplerimiz dolar..görünen o ki ancak yandaşların cebi para ile doalrken emirdag geriye gitmeye devam eder..hata sizde degil sizin iktidarınızı seçenlerde....

  • emirdağ avrupa hattı.

    sevgili hemşerilerim,bu şikayetlerinizi ,isteklerinizi lütfen AKİM COM TR.DEN AKPARTİ GENEL BAŞKAN YARDIMCISI SN HÜSETİN ÇELİK,E YAZIN.AYRICA,RTE.COM DAN BAŞBAKANA İLETİN.enazından ankara haberdar olduğunu biliriz.bu arkadaşlardan bu kadar hizmet beklenir,kapasite bu kadar.ankarayı bilmezler ,bilirlersede ya tayin için giderler,yada şikayet için giderler.bunlardaki anlayış,parti emirdağında ufak olsun bizim olsun,nekadar az hizmet okadar az hata düşüncesiyle hareket deiyorlar.şimdiye kadar ak parti emirdağ teşkilatından projeleriyle ilgili bir şey duydunuzmu duymadınız çünkü yok.bunlara sorsanız akimden de haberleri yoktur değerli hemşerilerim.bunlar garib köylümüz karşılrında eğilince egolarını tatmin ediyorlar başka bir şey beklenemez.maalesef durum bu kadar vahim.lütfen akim kom a yazalım şikeyet edelim.saygılrımla.

  • Murat

    Soruyorum size;

    AKEPE'nin tekrar iktidar olacağını nerden biliyorsunuz?

  • GILGIN emirdagli

    sayin huseyin duran tabi tabi BAKi DURMAZ dan beri vekil gormedik onu da gorduk emirdag gelistirecegine devletin geri odemesi bilmem kac yil sonra olan kirediyle cebini gelistirdi :P sizin adayizniz da emirdag gen tr de acikaldi egosunu gelisitrmek icin AKP delegelerini silip baskan oldu sizinde baskanliginiz da o sayibenin devamidir :-* emirdag hizmet alacak tabi tabi aha yagmur yagdi 8 yillik hizmetiniz gorduk serbes dalda emirdag da yuzuyoz bu mu hizmet ??ben emirdag da deniz isitiyom o kadar soz verdiniz yapmadiniz bunu bari yapin (kisisel cikarim icindir bu ) :P emirdagin aglanacak haline sinirde guluyom cunku ne sizin partiniz de diger partiler emirdag hic bir katki saglamayacak bunu cok iyi biliyom ve de gorduk sayin bakan adacalin etegie iki fidan dikerek cok buyuk hizmet verdi emirdag allah razi olsun 8) bu emirdag bir arpa boyu gelismisyor :cry:

  • EMİRDAGLI

    emirdag makus tarihi önceden birleşti sakalılılar köşeyi döndü acaba bu birleşmeden hangi sakallı -veya sakalsızlar döneçek

    bu dönemde emirdağ koça bir köy yol olma döneminde neler yaptınız
    a) askeriye gitti
    b) sadace bir depo dışında ne var organize sanayide

    belediyeler ise kendi sefasında makam ve mevki peşinde
    kimisi jıp derdin de kimisi köprü..... allah aşkına ne yaptınız

    hastaneyi bolvadine bağladınız

    birde makus tarih dyip duruyorsunuz 8 yıldır iktidardasınız eger makus tarih yenilmedi ise bundan sonrada yenilmez bu böyle bil

    sayın beyefendi