Ekdad, İhtiyaç Sahibinin Yanında

Haberler / Güncel

Ekdad, İhtiyaç Sahibinin Yanında

İlçemizde faaliyetini sürdüren Emirdağ Kalkınma ve Dayanışma Derneği (EKDAD), Belçika’da bulunan Yönetim Kurulu Üyesi ve Avrupa Temsilcisi Hulusi Irbık ile derneğin Denetleme Kurulu Başkanı Hacı Osman Duran’ın girişimleriyle Belçika’daki hayırsever vatandaşlarımızdan toplanan yardımlarla ilçemizdeki yatalak hastalar için alınan medikal yataklar EKDAD aracılığıyla muhtarlardan bilgi alınarak hastaların tespit edilmesi nin ardından yatalak hastalara ulaştırıldı.

EKDAD yetkililerinin yardımları hastalara ve hasta yakınlarına ulaştırmasının ardından hasta yakınları durumdan memnuniyetlerini dile getirdiler. Medikal yatağın hastalar için büyük kolaylık olduğunu vurgulayan EKDAD yetkilileri medikal yatak yardımlarının devamının geleceğini belirttiler.

Muhtarlardan alınan bilgiye göre ilçemiz merkezindeki hastaların medikal yatak ihtiyacının tamamlandığını belirten EKDAD yetkilileri ilçemizin köyleri için köy muhtarlarıyla irtibat kurularak ya taklar gelince köylerdeki ihtiyaç sahiplerine ulaştıracaklarını belirttiler.

  • Okunma: 1696

Yorumlar (1)Yorum Yap

  • ferhat

    50 senedir Avrupadan yardim geliyor Engellilere Araba,Ramazanda yardim paketleri,insanlarin Sahsi olarak yaptiklari Ne kadar garip kimsesiz,öksüz bi memleket?
    Bir Tane Adam gibi adam cikipta Emirdaginda 50 Senedir Dövizin kaymagini yiyen Bankalara Diyemiyorki Sizler ne yaptiniz Bu Memleket icin Bi cocuk parkimi yaptirdi Size Ait olan Vakiflar bi okulmu yaptirdiniz diyemiyorlar.Yuh olsun bunu yapamayanlara..