Emirdağ, 5 Yıllık Geleceğini Oylayacak

Haberler / Görsel Medya

Emirdağ, 5 Yıllık Geleceğini Oylayacak

Tüm Türkiye’yle birlikte Emirdağ da yarından sonra sandık başına gidiyor. Tüm Türkiye’de ve Emirdağ’da 5 yıllık yerel yöneticiler bu Pazar yapılacak olan seçimin ardından belli olacak.

Adaylar ve partiler aylar süren çalışmaların ardından Pazar günü yapılacak olan seçimin ardından vatandaşa ne kadar ulaşmış vatandaştan ne kadar teveccüh görmüş bunun sonucunu Pazar günü hep birlikte göreceğiz.

Daha önceki yazılarımla da belirttiğim gibi Emirdağ’da iddialı 3 aday dolayısıyla 3 parti var. Bunları hepimiz biliyoruz. Bu adaylardan biri Pazar günü ipi göğüsleyecek ve Emirdağ Belediyesini 5 yıl yönetecek.

Peki Pazar günü yapılacak olan seçimde ben kime oy vereceğim?

Benim tarafım belli... Nasıl tarafım belli anlatayım... Ben hem İl Genel’de, hem Belediye Meclisi’nde hem de Belediye Başkanlığı’nda Emirdağ’a en iyi hizmeti getireceğine inandığım adaya oy vereceğim. Emirdağ Organize Sanayi Bölgesi’ne en çok yatırımcıyı kim bulur, Emirdağ’ın cadde ve sokaklarına en iyi kim bakar, Emirdağ’a sosyal ve ekonomik anlamda en çok faydayı kim sağlar, Emirdağ’da yaşayanları ayrım gözetmeksizin en iyi kim kucaklar, Emirdağ’ın A’dan Z’ye bütün sorunlarıyla en iyi kim ilgilenir, Emirdağ’a Ankara’dan en iyi yatırımı kim getirir, Emirdağ’da belli bir vizyona ve misyona sahip olan aday kim...

Kısacası 5 yıl boyunca Emirdağ’ın çehresini kim değiştirir, Emirdağ 5 yıl sonra en iyi noktaya kiminle gelirse benim tercihim o adaydan yana olacaktır. Emirdağ halkı Pazar günü kararını verecek ve sandıkta yerel yöneticilerini seçecek. Oy kullanacak olan herkes başını iki elinin arasına alsın ve düşünsün buna göre tercihini yapsın.

Seçimden sonraki süreçte keşke burada şu aday yerine şu adaya oy verseydim şeklinde bir pişmanlığınız olmasın...

Emirdağ 5 yıl sonra yerinde sayan bir ilçe konumunda olursa bunun zararını bu ilçede yaşayan insanlar olarak bizler çekeceğiz. Yine Emirdağ 5 yıl sonra bugünkünden çok daha gelişmiş çok daha hizmet almış bir ilçe konumunda olursa bunun sevincini de hep birlikte yaşayacağız. Bu yüzden oy kullanacak olan vatandaşlar iyi düşünmeli ve Emirdağ’ın geleceğini ona göre oylamalı. Enine boyuna düşünün taşının bugün Emirdağ’ın geleceği
için en iyi kim çalışacaksa ona göre tercihinizi kullanın...

Çünkü yapacağınız tercihe göre bu ilçenin 5 yıllık geleceği şekillenecek... Seçim sonuçlarının şimdiden ilimize, ilçemize ve tüm Türkiye’ye hayırlı-uğurlu olmasını diliyorum.
Sağlıcakla kalın, Allah’a emanet olun...

  • Okunma: 320

Yorumlar (0)Yorum Yap