Emirdağ Belediyesi Ekolojik Atölye Eğitimleri Başladı

Haberler / Güncel

Emirdağ Belediyesi Ekolojik Atölye Eğitimleri Başladı

Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu seçim vaatlerinden biri olan çocuklarla doğanın bütünleştirileceği Ekolojik Atölyeler projesini hayata geçirdi.

Ekolojik Atölyelerde çocuklara enerji tasarrufu, sürdürülebilir enerji kaynakları ve yenilenebilir enerji kaynakları hakkında bilgiler verilerek atölye çalışmaları öğrendiklerini uygulama fırsatı veriliyor.

Çocuklarda çevre bilincinin oluşturulduğu Ekolojik Atölyelerde 4 - 6 yaş arasındaki çocuklar, çeşitli etkinlik ve eğitimlerle gün boyu eğlenceli vakit geçiriyor. Çocuklar ayrıca drama ve oyunlarla tatillerinde boş zamanlarını verimli şekilde değerlendiriyorlar.

Hem söz verdiği projeleri hayata geçirmenin hem de çocuklar için güzel işlere imza atmanın mutluluğunu yaşadığını söyleyen Başkan Koyuncu; "Çocukların doğayla iç içe, kendilerine katkı sağlayabilecek uğraşılar içinde olmalarını istiyoruz. Bu amaçlarla hayata geçirdiğimiz Ekolojik Atölyelerde çocuklarımız öğrenmiş oldukları bilgileri farklı atölye çalışmalarıyla pekiştirerek kendi yaşamlarını nasıl ekolojik bir yaşama dönüştürebileceklerini yaşayarak ve gözlemleyerek öğrenme imkanı buluyor."dedi.

  • Okunma: 499

Yorumlar (0)Yorum Yap