Emirdağ Belediyesi Gençlik Merkezi Yapıyor

Haberler / Güncel

Emirdağ Belediyesi Gençlik Merkezi Yapıyor

Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu, Emirdağ Gençlik Merkezi’nin müjdesini gençlere verdi

Kadınlar için Kadın Kültür Evi, çocuklar için ise yeni oyun alanları ve parkların müjdesini veren Serkan Koyuncu, şimdi de gençler için Emirdağ Gençlik Merkezinin müjdesini verdi. Eğitime destek ile gençlerin yanında olan Belediye Başkanı Serkan Koyuncu, projeyi daha da ileriye seviyeye götürerek tamamen gençler ve çocuklara ait Emirdağ Gençlik Merkezinin yapılacağını söyledi.

KENDİLERİNE AİT MERKEZİ OLACAK

Gençlik Merkezi binasının şehir merkezinde yaklaşık 2 bin metrekare açık alana, bin 815 metrekare kapalı alana sahip olacağını ifade eden Başkan Koyuncu, “İçerisinde açık otopark, kapalı basketbol sahası, derslikler, kütüphane ve etkinlik salonları bulunacaktır. Gençlerimiz bundan sonra kültürel, sosyal faaliyetlerini, spor ve eğitim etkinliklerini kendi binalarında tamamı kendilerine ait olan merkezde gerçekleştireceklerdir” dedi.

KADİM ŞEHRİMİZE HAYIRLI OLSUN

Emirdağ Gençlik Merkezinin Ocak ayı içerisinde ihaleye çıkılacağını ve 8 ayda tamamlanacağını belirten Koyuncu, Emirdağ Gençlik Merkezi 2021 yılı sonlarına doğru faaliyete geçecektir. Emirdağ Belediyesi olarak eğitimden sosyal kültürel faaliyetlere kadar etkinliklerin tamamında kadınlarımızın gençlerimizin ve çocuklarımızın yanında olduk, bundan sonrada yanlarında olmaya destek vermeye devam edeceğiz. Kadim şehrimize hayırlı olsun” diye konuştu.

  • Okunma: 4778

Yorumlar (2)Yorum Yap

  • Emirdagli

    Kardeşim şuana kadar yapılmamış diyorsunuz ilçeye neden hizmet gelmiyor
    Bir babayiğit çıkmış yapacam diyor sonra eleştiriyorsunuz, yapılan hizmetler memlekete yapiliyor destek olmak gerekir
    Bazıları gidip oturup giden değil çalışan hizmet getirmek için ankara yollarını aşındıran SERKAN BAŞKAN

  • hamza

    ne kadar guzel cocuklar kitap okur buyuyunce profesor olur buyukler spor yapar transer olurlar milyonlarca para kazanir cok guzel dusunmus belediyemiz