Emirdağ Belediyesi Parkları Kiralayacak

Haberler / Güncel

Emirdağ Belediyesi Parkları Kiralayacak

Emirdağ Belediyesi ilçemizde bulunan ve mülkiyeti belediyeye ait olan Menderes Mahallesinde bulunan 2 tüp deposunu, İncili Mahallesi eski devlet hastanesi yanında bulunan Haarlem Parkını, Karşıyaka Mahallesinde bulunan EYAD Parkını ve Yeni Mahallede Öğretmenevi yanında bulunan Belediye Parkı'nı Devlet İhale Kanununun 45. maddesi gereği ihaleye çıkarıyor. 2886 sayılı D.İ.K.'e göre ihaleye çıkarılacak olan yerler en yüksek teklifi veren şahıs veya firmalar tarafından 3 yılığına belediyeden kiralanacak.

İHALE 24 MAYIS'TA
Kiralanacak olan yerler için belirlenen muhammen bedeller üzerinden ihale açık artırma usulüne göre Belediye Encümeni huzurunda yapılacak. 24 Mayıs tarihinde yapılacak olan ihalelerle ilgili süreç gazetelerde resmi ilanın yayınlanmasıyla başladı. Toplam 5 kalemden oluşan yerlerle ilgili teklif vermek isteyen istekliler 24 Mayıs tarihine kadar istenilen belgeler ile Belediye Mali Hizmetler Müdürlüğü'ne başvurabilecek.

Açık artırma usulüyle yapılacak olan ihalede en yüksek teklifi veren kişi veya firma 3 yıllığına aldığı yeri kiralamış olacak.

  • Okunma: 2787

Yorumlar (1)Yorum Yap

  • faruk

    haydaaa... varan 1 belediyenin hesabına olsa olmazmı?