Emirdağ Gönül Elçileri Ziyaretlere Devam Ediyor

Haberler / Güncel

Emirdağ Gönül Elçileri Ziyaretlere Devam Ediyor

Emirdağ'da dezavantajlı gruplar olan çocuk, kadın, engelli ve yaşlı vatandaşlarımızın gönüllerine dokunarak onların ihtiyaçlarına koşan Emirdağ Gönül Elçileri, Emirdağ'da ikamet eden aileyi ziyaret etti.

Zor koşullarda yaşam mücadelesi veren ailelerin ihtiyaçlarını tespit eden Gönül Elçileri, şuan için geçici olarak bir yerde ikamet eden aileye yeni bir ev yapılması için yapılan girişimler sonucu yeni bir ev yapılıp ailemize teslim edilmesi için harekete geçti.
Daha sonra Güveççi köyünde yaşayan Fatma Sağsöz'ü ziyaret eden Gönül Elçileri, hayır duasını aldılar. Kaymakam Osman Bilici de Gönül Elçilerinin Fatma Sağsöz ziyaretinde onlara eşlik etti ve hatırını sorarak bir süre sohbet eden Kaymakam Bilici, sağlık durumu hakkında bilgiler alarak bir ihtiyacı olup olmadığını sordu.

Her gün farklı bir ailenin farklı bir vatandaşın kalbine dokunarak ihtiyaçlarını tespit eden, onların gönlünde kalıcı izler bırakan Gönül Elçilerinin yürüttükleri faaliyetlerle ve çalışmalardan ötürü memnuniyetini dile getiren Kaymakam Bilici, gönüllülük esasıyla çalışan Gönül Elçilerine teşekkür etti.

  • Okunma: 600

Yorumlar (0)Yorum Yap