Emirdağ Meslek Yüksek Okuluna 315 Yeni Öğrenci

Haberler / Eğitim

Emirdağ Meslek Yüksek Okuluna 315 Yeni Öğrenci

Afyon Kocatepe Üniversitesi Emirdağ Meslek Yüksek Okulu'na 2019-2020 eğitim döneminde alınacak öğrenci sayısı ile ilgili Yükseköğretim Kurumu (YÖK) tarafından kontenjanlar yayımlandı.

Önümüzdeki hafta yapılacak üniversite sınavının ardından yapılacak tercihlerde Emirdağ Meslek Yüksek Okulu'na 315 yeni öğrenci için kontenjan açıklandı. Emirdağ Meslek Yüksek Okulu'nda bulunan Aşçılık Bölümüne 70 öğrenci, Bankacılık ve Sigortacılık 40 öğrenci, Bilgisayar Programcılığına 40 öğrenci, Harita ve Kadastro bölümüne 70 öğrenci, Laborant ve Veteriner Sağlık bölümüne 40 öğrenci, Muhasebe ve Vergi Uygulamaları Bölümüne 25 öğrenci ve Yapı Denetim Bölümüne ise 30 öğrencinin önlisans olarak eğitim almasının planlandığı bildirildi.

Göreve geldiği günden bu zamana Emirdağ Meslek Yüksekokulu’nda hem akademik hem de tanıtım çalışmaları anlamında ciddi emeği olan Emirdağ Meslek Yüksek Okulu Müdürü Prof.Dr. Mustafa Kemal Yıldız’a ve emeği geçenlere Emirdağlı vatandaşlar tarafından teşekkür ziyaretleri gerçekleştirildiği öğrenildi.

  • Güncelleme: 12.06.2019 13:18
  • Okunma: 4654

Yorumlar (0)Yorum Yap