Emirdağ MTAL Yarışıyor

Haberler / Eğitim

Emirdağ MTAL Yarışıyor

Kaymakam Osman Bilici, Emirdağ Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrenci iş birliği çerçevesinde 10. sınıflar arasında düzenlenen bilgi yarışmasına katıldı.
Saygı duruşu ve akabinde İstiklal Marşımızın okunması işe başlayan bilgi yarışması, yarışmaya katılan öğrenciler arasında kıyasıya bir mücadeleye sahne olurken, yarışmada 10/B Makine ve Tasarım Teknolojisi Bölümü öğrencileri 1.olurken 10/C Mobilya ve İç Mekan Tasarımı Bölümü 2. ve 10/A Elektrik ve Elektronik Teknolojisi Bölümü Öğrencileri 3. oldu.
Dijital ortamda gerçekleşen ve öğrencilerin dizüstü bilgisayarlar üzerinden katılım sağladığı yarışmada, tek sorudan oluşan seyirci ödülünü ise Bilişim Teknolojileri Bölüm öğrencisi Buğra DEMİR, en kısa sürede doğru cevabı vererek ödül almaya hak kazandı.
Bilgi yarışması sonundan dereceye giren öğrencilere ödüllerini veren Kaymakam Bilici, yarışmaya katılan ve dereceye giren öğrencileri tebrik ederek başarılarının devamını diledi. Kaymakam Bilici ayrıca Bilgi yarışmanın hazırlanmasında emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilere teşekkür etti.
Düzenlenen Bilgi Yarışmasına Kaymakam Bilici’nin yanı sıra İlçe Milli Eğitim Müdürü Gürkan Emeksiz, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

  • Okunma: 337

Yorumlar (0)Yorum Yap