Emirdağ Mutfak Atölyesi Kursları Devam Ediyor

Haberler / Güncel

Emirdağ Mutfak Atölyesi Kursları Devam Ediyor

Emirdağ Belediyesi tarafından düzenlenen Mutfak Atölyesi kurslarını başarı ile tamamlayan dokuzuncu ve onuncu dönem kursiyerleri, hak ettikleri sertifikalarını törenle aldılar. Emirdağ Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdiresi Şükriye Yeşildağ ve Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdiresi Cavide İyigün, kursiyerlerin başarılarını takdir ederek onlara sertifikalarını sundular.

Kursiyerler, aldıkları eğitim sayesinde mutfak ve aşçılık becerilerini geliştirdiklerini ve yeni yöntemler öğrendiklerini ifade ettiler. Eğitimlerin kendilerine önemli katkılar sunduğunu belirten kursiyerler, Belediye Başkanı Serkan Koyuncu ve ekibine teşekkürlerini iletti. Meslek edinme ve hobi geliştirme kurslarına olan ilgileriyle bilinen belediyenin bu tür eğitimlere verdiği destek, kursiyerlerin memnuniyetine yansıdı.

Özellikle çalışan kadınlara yönelik esnek saatlerde de kurs düzenleyen Emirdağ Belediyesi, Mutfak Atölyesi kurslarında yer almak isteyenleri Emirdağ Belediyesi Kadın Kültür Evi'ne davet ediyor.

  • Okunma: 405

Yorumlar (0)Yorum Yap