Emirdağ Polisinden Kaçamadılar

Haberler / Güncel

Emirdağ Polisinden Kaçamadılar

Hırsızlık ve benzeri çeşitli suçlardan 3 ayrı yakalama kararı bulunan ve 4 yıl 5 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan G.A uzun soluklu bir çalışma sonucunda Emirdağ İlçe Emniyet Müdürlüğünce yakalandı.

Yakalanmamak için sürekli adres değiştiren G.A., Emirdağ polisince 27.09.2022 günü gecesi saklanmış olduğu bir gecekonduda kıskıvrak yakalandı. G.A’nın üzerinde ve evinde yapılan arama sonucunda satışa hazır vaziyette sentetik uyuşturucu ve esrar ele geçirildi.

Soruşturmayı genişleten Emirdağ polisi G.A’nın uyuşturucu ticaretinde S.A, E.D ve V.T isimli kişilerle bağlantılı olduğunu tespit etti. Diğer şüphelilerin ev ve işyerlerinde yapılan arama sonucunda satışa hazır hale getirilmiş vaziyette meth tabir edilen sentetik uyuşturucu, esrar maddesi, uyuşturucu emdirilmiş peçete, uyuşturucu içmek için kullanılan aparatlar, 1 adet ruhsatsız silah ve çok sayıda tarihi eser görünümlü objelere el konulduğu bildirildi.

Yakalanan şüphelilerden G.A’nın tutuklanarak Bolvadin Cezaevine teslim edildiği, diğer 3 şüphelinin ise ilgili mahkemece adli kontrol şartıyla tutuksuz yargılanmalarına devam edildiği öğrenildi.

  • Okunma: 2666

Yorumlar (0)Yorum Yap