Emirdağ Spor, Altyapı Seçmeleri Yapıldı

Haberler / Spor

Emirdağ Spor, Altyapı Seçmeleri Yapıldı

Emirdağ’da sporun daha da yaygınlaşması için yapılan fiziksel yatırımların yanı sıra sportif başarı için de çalışmalar aralıksız devam ediyor. Futbol dalında Afyonkarahisar Süper Amatör Lig’de başarılı bir grafik ile liderliğini sürdüren Emirdağ Spor’da alt yapı çalışmalarına hız verildi.

Kaymakam Osman Bilici ve Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu, farklı zamanlarda Emirdağ Şehir Stadyumunda gerçekleşen Emirdağspor’un U18 oyuncu seçmelerine katıldı.

Emirdağ’ı sportif faaliyetler alanında da zirveye taşımak için başlatılan çalışmalar kapsamında yeni yeteneklerin keşfedilmesi ve Emirdağspor alt yapısına U16 ve U18 kategorisinde yeni sporcular kazandırmak için başlatılan seçmeler hakkında antrenörler Ufuk Kaymak ve Burhanettin Gürbüz’den bilgiler alan Kaymakam Bilici, Emirdağ’a yeni yetenekler, yeni sporcular kazandırdıkları için kendilerine teşekkür etti.

Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu ise; sadece büyükler de değil alt yapısının da sağlam bir Emirdağ Spor ile başarılarının perçinleyeceklerini ilerleyen günlerde farklı dallarda da Emirdağ’ın ismini duyurmak için çalışmalar yürüttüğünü dile getirdi ve alt yapı antrenörlerine emeklerinden dolayı teşekkür etti.

  • Okunma: 1825

Yorumlar (0)Yorum Yap