Emirdağ Spor, BAL’a Alışamadı

Haberler / Spor

Emirdağ Spor, BAL’a Alışamadı

Bölgesel Amatör Lig’in 4.Grubunda Pazar gün oynanan karşılaşmalar sonunda Çeşme Belediyespor zirvedeki yerini korurken, Afyonkarahisar ekiplerinden Bolvadin deplasmanda kazandı, Emirdağ evinde kaybetti.

Grupta şampiyonluk iddiasını sürdüren takımlardan Belediye Bolvadin Termalspor İzmir deplasmanında İzmirspor’un konuğu oldu. Müsabakanın 30.dakikasında İlker Ataseven’in golü ile ilk yarıyı 1-0 önde kapatan Belediye Bolvadin Termalspor, 80.dakikada Halil Çelik ile skoru 2-0 yaparak rahat bir nefis aldı. Karşılaşmanın uzatma dakikaları oynanırken 90+8.dakikada gelişen bir başka Bolvadin atağında Vatan Etin, topu filelere göndererek takımını deplasmanda 3-0 öne geçirdi ve müsabaka bu skorla sona erdi.

Bölgesel Amatör Lig’e bir türlü ayak uyduramayan Emirdağspor ise kendi saha ve seyircisi önünde TKİ Tavşanlı Linyitspor ile mücadele etti. Tavşanlı’dan Ali Burak Atmaca 4. ve 42. dakikalarda attığı goller takımını 2-0 öne geçirdikten sonra 45.dakikada kırmızı kartla oyun dışı kaldı. Konuk takım TKİ Tavşanlı Linyitspor, ikinci yarıda bir kişi eksik oynamasına rağmen 52.dakikada Alper Enes Kahraman’ın ayağından bir gol daha bularak Emirdağ deplasmanından 3-0’lık galibiyetle döndü.

BÖLGESEL AMATÖR LİG 4.GRUP TOPLU SONUÇLAR
Emirdağspor-TKİ Tavşanlı Linyitspor : 0-3
İzmirspor-Belediye Bolvadin Termal : 0-3
Yunus Emre Belediye-Asarlık Gençlik : 1-0
Bilecik 1969 Spor-Tire 2021 Futbol Kulübü : 0-1
Tepecikspor-Manisa 1965 Spor Kulübü : 1-1
Kütahya Köy Hizmetleri-Alaçatıspor : 0-4
Çeşme Belediyespor-Yıldızspor 45 Futbol : 2-0

  • Okunma: 485

Yorumlar (0)Yorum Yap