Emirdağ Spor, İkinci Yarı İçin Transfer Sezonunu Bekliyor

Haberler / Spor

Emirdağ Spor, İkinci Yarı İçin Transfer Sezonunu Bekliyor

Bölgesel Amatör Lig 4. Grupta mücadele eden Emirdağ Spor, iki beraberlikten elde ettiği 2 puanla ligin son sırasında yer alıyor. Hafta sonu ilk yarının son karşılaşması için İzmir temsilcisi Asarlık Gençlik Spor’a konuk olacak Emirdağ Spor’da hedef ikinci yarı!

Ligin başından bu yana hedeflenen yerde yer alamayan Emirdağ Spor’da yönetim değişikliğinin ardından göreve gelen Başkan Emrah MOLA kamuoyuna bir açıklamada bulunarak ikinci yarı transfer çalışmalarında önemli bir yol katettiklerinin altını çizdi. Başkan Emrah Mola kötü gidişattan herkes gibi kendilerinin de mutlu olmadıklarını söylerken; bu haftanın ardından İzmir’den döndükten sonra kadroda yer alan futbolcularla bir araya geleceklerini ve ikinci yarı için kadroda ciddi bir yapılanmayla ligi en iyi yerde bitirmek istediklerini söyledi.

Emirdağ Spor’un her zaman ligin en üstlerinde yer alması gerektiğini söyleyen Başkan Mola, “Bölgesel Amatör Lig zorlu bir yol, ne 3. Lig ne de Süper Amatör Lig! Burada herkesi yenebilirsiniz, herkese de yenilebilirsiniz. Ancak bizlerin daha diri bir takım olması gerekiyor. İkinci yarıda transfer sezonunun açılmasıyla çok farklı bir Emirdağ Spor’u izlettirmek istiyoruz.” Dedi.

  • Okunma: 1400

Yorumlar (0)Yorum Yap